X Sulje

Oletko yrityksen Kaskipuu Oy:n edustaja?
Kerro tyytyväisten asiakkaitesi tarina

Saitko hyvää palvelua? Kerro se meille

Suomen Asiakaskokemukset Oy tuottaa puolueettomasti tyytyväisten asiakkaidesi kokemukset videoksi- tai tekstitarinoiksi. Varmista, että tyytyväisten asiakkaidesi ääni näkyy ja kuuluu

Tai soita suoraan

Taavi Laukkanen

040 8252 925

Jätä tietosi! Otamme yhteyttä pian

Yrityksen nimi *

Paikkakunta

Millaista palvelua hankit?

Henkilö, jonka kanssa asioit

Nimesi

Puhelinnumerosi

Minka kokonaisarvosanan antaisit yritykselle ja sen toiminnalle?
(1=erittäin huono, 5=erinomainen)
12345

Minka arvosanan antaisit hankkimallesi palvelulle?
(1=erittäin huono, 5=erinomainen)
12345

Kuinka todennakoisesti suosittelisit yritystä ja sen palveluita parhaalle ystävällesi?
(1=en missään nimessä, 5=erittäin todennäköisesti)
12345

Tai soita suoraan

Taavi Laukkanen

040 8252 925
Kokemuksia.fi Profin

Tämän asiakaskokemuksen on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Profin

Hyvin mietitty työmaatoteutus ei aiheuta ylimääräisiä työvaiheita

YIT on parhaillaan rakentamassa Tampereelle, Näsijärven rannalle Ranta-Tampellan uudelle asuinalueelle kahta kerrostaloa. Yhteensä YIT:llä on alueella noin 20 rakennuspaikkaa, joille on tarkoitus rakentaa lisää asuinkerrostaloja seuraavan 15 vuoden aikana. Profin on toimittanut tällä hetkellä rakenteilla oleviin kahteen kerrostaloon lasiliukuseinät.

Ranta-Tampellan kerrostalojen rakentaminen on YIT Rakennuksen yksi suurimmista meneillään olevista projekteista Pirkanmaan alueella. Rakenteilla olevat kaksi kerrostaloa ovat ensimmäiset, joihin on Tampereella YIT:n toimesta asennettu Profinin lasiliukuseinät. Kun taloja alettiin suunnitella vuonna 2015, mietittiin samalla myös erilaisia vaihtoehtoja parvekeovien toteuttamiseksi.

– Selvitimme erilaisia vaihtoehtoja parvekeovien toteuttamiseksi nykyaikaisella ja näyttävällä tavalla. Sitä kautta ratkaisuksi valikoituivat lasiliukuseinät, muistelee YIT:n Tampereen projektipäällikkö Pasi Qvick.

”Työmaatoteutus on mietitty Profinilla erittäin hyvin”

Lasiliukuseinät parvekeovina ovat nykyään vielä harvinaisia ja tuovat siten uutuusarvoa.

Lasiliukuseinät parvekeovina ovat nykyään vielä harvinaisia ja tuovat siten uutuusarvoa. Myös asunnon sisustus helpottuu, kun ovi perinteisen avautumisen sijasta liukuu vain seinää pitkin. Profinin valintaan vaikuttivat Qvickin mukaan erityisesti laatuvaikutelma sekä hyvin mietitty työmaatoteutus.

– Työmaatoteutus on mietitty Profinilla erittäin hyvin. Tuotteet tulevat työmaalle valmiiksi pakattuna ja ne voidaan asentaa normaalin runkokierron yhteydessä rakennuksen runkoon siten, että suojat pidetään paikoillaan. Niitä ei tarvitse ottaa erikseen pois ja laittaa takaisin. Parvekkeen viimeistelytyötkin päästään tekemään ilman suojien poistoa käyntioven kautta, Qvick kuvailee.

– Talojen valmistuttua lasiliukuseinien on tarkoitus maksimoida Näsijärvelle aukeavat kauniit maisemat. Maksimoinnin mahdollistavat lasiliukuseinien laajat ja isot ikkunapinta-alat, Qvick kuvailee.

”Asennus käy todella fiksusti ja joutuisasti”

Asennus aloitettiin Profinin asennusryhmän opastuksella. Ryhmä näytti YIT:n omille asentajille sen, kuinka lasiliukuseinät asennetaan paikoilleen. Opastus vei puoli päivää, jonka jälkeen asennus sujui jouhevasti.

– Tämä oli meidänkin asentajille uusi tuote ja ensimmäinen kerta, kun he näitä asensivat, kertoo YIT Rakennuksella vastaavana mestarina toimiva Arto Lahdensivu.

– Kun tuotteet toimitetaan työmaalle, on siellä valmiit nostopaikat mistä ne saadaan kiinnitettyä nosturiin. Tuotteisiin on selkeästi merkitty kiinnityskohdat, mistä ne kiinnitetään runkoon ja apukarmiin. Siinä ei tule ylimääräistä miettimistä tai ylimääräisiä työvaiheita, vaan asennus käy todella fiksusti ja joutuisasti, Lahdensivu jatkaa.

”Asiat ovat edenneet kitkattomasti”

Yhteistyö Profinin kanssa on Qvickin ja Lahdensivun mukaan sujunut hyvin. Tuotteet ovat saapuneet työmaille sovitun aikataulun mukaisesti sekä asianmukaisesti suojattuna. Sekä puhelimitse että työmailla hoidetuista asioista on jäänyt positiivinen mielikuva. Asiat ovat edenneet kitkattomasti.

– Asiat ovat edenneet kitkattomasti, Lahdensivu sanoo.

– Olen valmis suosittelemaan Profinia muillekin, ennen kaikkea tämän asennettavuuden ja työmaavaiheen miettimisen osalta, Qvick kiteyttää.

Profin

Lähetä viesti yritykselle

Kysy lisätietoa yrityksen palveluista, tuotteista tai toiminnasta.

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Viesti