Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Saraco on parhaimmillaan projektinjohtamisessa”

eQ:n hallinnoima Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt on parhaillaan rakennuttamassa Helsingin Lauttasaareen uutta koulurakennusta. Saman katon alla aloittavat pian toimintansa sekä ala-aste että päiväkoti. Rakennusprojektin johtamisesta on vastannut onnistuneesti Saraco.

eQ tarjoaa asiakkailleen muun muassa sijoitus- ja pääomarahastoihin liittyviä palveluita, varainhoitoa sekä erilaisia sijoitustuotteita.

– Meillä on perinteisiä rahastoja, listaamattomia yhtiöitä ja kiinteistöjä, summaa eQ:n kiinteistöjohtaja Kimmo Alaharju.

Saracon puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa

Ala-aste ja päiväkoti tuovat tiloihin yhteensä noin 1000 lasta. Rakennusprojektin kehitys- ja suunnittelutyö alkoi vuonna 2017 ja Saraco valittiin projektin johtoon jo prosessin alkuvaiheessa.

– Valitsimme heidät tekemään sitä fyysistä työtä hankkeen eteenpäin viemiseksi – valmistelemaan hanketta ja suunnittelusopimuksia sekä johtamaan projektia, Alaharju kertoo.

– Saraco on ammattimainen toimija. Olemme voineet kääntyä heidän puoleensa oikeastaan missä tahansa projektin vaiheessa. Heiltä on aina löytynyt tarvittavat osaajat. Saraco on parhaimmillaan projektin johtamisessa ja hankkeen läpiviemisessä, Alaharju sanoo.

Rajapinta eri toimijoiden välissä

Alaharjun mukaan Saraco on toiminut koko hankkeen ajan erinomaisesti sekä rakentajien että tulevien käyttäjien kanssa. Saracon mukanaolo on vapauttanut eQ:n omaa aikaa ja resursseja muihin tehtäviin.

– Meillä on tällä hetkellä jo aika iso kiinteistömassa. Emme tietenkään pysty hoitamaan kaikkea itse, eikä se ole mielekästäkään. Aina kun on tällainen projekti päällä, niin se tarkoittaa sitä, että tarvitsemme monin verroin resursseja, Alaharju toteaa.

– Saraco on hyvä rajapinta toimijoiden välissä. Kun toteamme, että jokin aihealue ei välttämättä ole meidän omaa osaamistamme tai tekemistämme, niin he pystyvät ottamaan siitä kopin, jatkamaan ja viemään homman maaliin, Alaharju päättää.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi