Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Saracon palvelu ylitti ryhmärakennuttajien odotukset

Helsingin Jätkäsaareen, Välimerenkadun ja Länsisatamankadun kulmaan valmistui joulukuussa 2018 kahdeksankerroksinen kerrostalo. Talon saunatiloista ja kattoterassilta avautuu näkymä merelle. Talon rakentaminen toteutettiin ryhmärakennuttamishankkeena ja Saraco toimi hankkeessa ryhmärakennuttajakonsulttina.

Yksi talon rakennuttajista ja tämänhetkisistä asukkaista on Aila Valkila. Hän kaipasi itselleen aiempaa isompaa asuntoa ja näki ryhmärakentamisessa hyvän mahdollisuuden uuden asunnon hankkimiseksi.

– Asuin tuossa Töölössä. Minulla oli sellainen aika normaali kaksio. Kun lapsenlapsia rupesi syntymään, niin asunto kävi pieneksi. Lapsenlapsia on nyt yhteensä kuusi ja he käyvät luonani usein yökylässä ja viettämässä viikonloppuja. Sen vuoksi ryhdyin etsimään isompaa asuntoa, Valkila kertoo.

– Minähän en ole mikään ryhmärakennuttamisen asiantuntija, mutta käytännössä siinä siis kerätään kasaan porukka sellaisia ihmisiä, jotka haluavat rakennuttaa talon. Me esimerkiksi rakennutimme tällaisen kahdeksankerroksisen ja kaksirappuisen talon, Valkila sanoo.

“Saraco oli koko ajan meidän puolellamme”

Valkila oli jo aiemmin seurannut sivusta erilaisia ryhmärakentamishankkeita. Hän oli tullut vakuuttuneeksi siitä, että rakentajien taustalla olisi pakko olla asiantuntijaorganisaatio.

– Saraco oli siinä ikään kuin sellainen rakennuttaja yhdessä meidän kanssamme ja toimi meidän ja rakennusliikkeen välissä. Saraco oli koko ajan meidän puolellamme, Valkila kertoo.

– Saraco pyysi tarjouksia rakennusliikkeiltä. Yhdessä heidän kanssaan katsoimme tarjoukset ja hyväksyimme niistä sitten yhden tietyn tarjouksen. Saraco valvoi rakennustoimintaa koko ajan, Valkila jatkaa.

Ammattitaitoinen kumppani oli rakennushankkeen edellytys

“Olen sitä mieltä, että kerrostaloa ei lähdetä rakentamaan millään asiaa huonosti tuntevalla porukalla. Mielestäni siinä täytyy olla mukana tällainen asiantuntijaorganisaatio, kuten Saraco meillä.”

Rakennushankkeen valmistumisen jälkeen jäi Saracon toiminnasta Valkilalle kokonaisuutena hyvin positiivinen fiilis. Saraco teki hänen mukaansa jopa paljon enemmän kuin mitä hän ja muut rakentajat olivat ehkä osanneet odottaa.

– Nyt kun talo valmistui ja muutimme sisään, niin senkin jälkeen he ovat käyneet tekemässä hirveästi tarkastuksia ja valvontoja varmistaakseen, että kaikki on kunnossa. He ovat vaatineet myös rakennusyhtiöltä lisää tekemistä, mikä sisältyy hintaan. Saraco on mielestäni toiminut todella ammattitaitoisesti ja pätevästi, Valkila kuvailee.

– Sosiaalinen elämä talossa on ryhmärakentamisen jälkeen kivaa, kun kaikki ihmiset tuntevat toisensa. Olen sitä mieltä, että kerrostaloa ei lähdetä rakentamaan millään asiaa huonosti tuntevalla porukalla. Mielestäni siinä täytyy olla mukana tällainen asiantuntijaorganisaatio, kuten Saraco meillä, Valkila kiteyttää.

Saraco on riippumaton rakennuttamisen, projektinjohdon ja kiinteistökehittämisen asiantuntijayritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi