Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Teija Kailavuo: ”Tässä täytyy olla koko sydän mukana”

Lahdessa asuva Teija Kailavuo toimii tällä hetkellä kauppiaana Mukkulan ja Jalkarannan R-kioskeissa. Hän viihtyy työssään erittäin hyvin ja tekee töitä täydellä sydämellä. Työntekijöistä ja asiakkaista on muodostunut oma yhteisönsä.

Ennen R-kioskin kauppiaana aloittamista Teija toimi täyspäiväisesti yrittäjänä. Hän päätti ryhtyä kauppiaaksi, koska kaipasi vaihtelua. R-kioskin kauppias toimii itsenäisenä yrittäjänä franchisingketjussa.

“Kauppiaana sinulla on oma yhteisö, missä toimit ja mihin saat purkaa energiaasi, innostustasi ja iloasi.”

– Ajattelin lähteä katsomaan, onko minusta tähän. Jos ei olisi, niin sitten tekisin jotain muuta, Teija muistelee.

”Pääsin mielestäni hyvin helposti liikkeelle”

Ja kyllähän Teijasta oli. Hän oli tottunut siihen, että tulos tulee sen mukaan, kuinka töitä tekee. Hänellä ei kuitenkaan ollut aiempaa kokemusta R-kioskissa työskentelystä. Alkuun päästäkseen Teija siis kouluttautui ja tutustui R-kioskiin työskentelemällä muissa kioskeissa sekä hankki tarvittavan rahoituksen.

– R-kioskin puolelta hoidettiin kaikki valmiiksi siten, että pääsin mielestäni hyvin helposti liikkeelle, Teija kuvailee.

– Olen todella tyytyväinen, että tein tämän valinnan.

Työkaverit ja asiakkaat antavat energiaa

Teija on viihtynyt työssään hyvin. Vaikka arki on hektistä, nauttii hän silti täysin siemauksin. Energiaa antavat niin hyvät työkaverit kuin tutuksi tulevat asiakkaat.

– Väkeä käy paljon ihan päivittäin. Olemme monille kantapaikka, jossa täytyy tulla käymään joka päivä esimerkiksi päiväkävelyn yhteydessä. Kioski on paikka, missä käydään tapaamassa tuttuja sekä tietysti meitä myyjiä, Teija hymyilee.

– Minulla on aivan ihanat työkaverit. He antavat aina energiaa ja pitävät minusta huolta, että muistan joskus pitää myös vapaapäivän, Teija naurahtaa.

Töitä tehdään koko sydämellä

R-kioskin kauppiaaksi sopii Teijan mukaan ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja energinen ihminen, joka tykkää olla ihmisten kanssa tekemisissä. Koko ketjussa vallitsee hänen mielestään hyvä henki ja tukea on aina tarvittaessa saatavilla. Yksi tiimi tekee töitä saman asian puitteissa ja jakaa ideoita keskenään.

– Tässä täytyy olla koko sydän mukana, kun lähtee tekemään. On oltava valmis sitoutumaan kokonaan. Toisella kädellä ei kannata lähteä tekemään, sillä se ei onnistu. Tätä täytyy tehdä kaikella sillä innolla ja energialla, mitä sinussa on. Sitä tässä vaaditaan, Teija painottaa.

– Kauppiaana sinulla on oma yhteisö, missä toimit ja mihin saat purkaa energiaasi, innostustasi ja iloasi. Kun saat siihen mukaan koko tiimin, niin silloin olet ihan oikeassa hommassa.

R-kioski on kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. Katso kokemuksia R-kioskista työpaikkana!
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi