Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Nuorten Ystävien Samuli Kallio: “Rakennusliike Eskola on luotettava, ammattitaitoinen ja kustannustehokas“

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Nuorten Ystävien kiinteistöpäällikkö Samuli Kallio on teettänyt useita remontteja Oulun talousalueella Rakennusliike Eskolalla. Hyvin sujunut yhteistyö on jatkunut vuosikausia, eikä Kallion mukaan Nuorten Ystävillä ole syytä vaihtaa luotettavaa toimijaa.

Nuorten Ystävät on valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan asiantuntijajärjestö, joka tuottaa sosiaali- ja terveysalan erityispalveluita. Oulun talousalueella sillä on noin 25 kiinteistöä ja kiinteistökokonaisuutta, muun muassa tukiasuntoja ja toimitiloja. Vuosien varrella Rakennusliike Eskola on saneerannut monia Nuorten Ystävien kohteita erilaisin toimenpitein.

– Jos ei nyt ihan satoja, niin Rakennusliike on toimittanut meille ainakin kymmeniä remontteja pitkän yhteistyömme aikana. Oulun talousalueella se on hoitanut lähes kaikki remontit, vuoden verran Nuorten Ystävien kiinteistöpäällikkönä työskennellyt Samuli Kallio kertoo.

Pienestä pintaremontista vaativampiin saneerauksiin

“Rakennusliike Eskola on tehnyt meille remontteja ihan laidasta laitaan”

Yleisimmin Nuorten Ystävien osakehuoneistoihin ja tukiasuntoihin tehdään pintaremontteja, joissa lattiapintoja, seiniä tai kalusteita uusitaan. Eskola on näiden lisäksi tehnyt remontteja myös toimitiloihin, toimistoihin ja palvelutiloihin. Yhteistyön aikana myös vaativampia remonttikohteita on tullut eteen.

– Eskola on hoitanut muun muassa mikrobivaurioituneen kiinteistön korjaustyöt, joihin lukeutui muun muassa seinien kengitystä ja kantavien rakenteiden muutostöitä. Rakennusliike Eskola on tehnyt meille remontteja ihan laidasta laitaan, Kallio kertaa.

Rakennusliike Eskolaa on käytetty myös nopeita korjauksia vaativiin toiminpiteisiin.

– Sisäilmaongelmia, vesivahinkoja ja normaalista kulumisesta aiheutua korjauksia, Kallio luettelee.

“Eskola tekee sen, minkä lupaa”

“He tulevat ajallaan ja tekevät sen, minkä lupaavat.”

Samuli Kallio kertoo yhteistyön hyväksi havaitun ja pitkäaikaisen kumppanin kanssa jatkuvan vastaisuudessakin. Tällä hetkellä projekteja on käynnissä kaksi.

– Rakennusliike Eskola on luotettava, ammattitaitoinen, kustannustehokas ja olemme olleet tyytyväisiä sen palveluun. He tulevat ajallaan ja tekevät sen, minkä lupaavat. Meillä ei ole ollut syytä vaihtaa toimijaa, sillä yhteistyö toimii, Kallio summaa.

Rakennusliike Eskola on täyden palvelun rakennusliike, joka toimii Oulun lisäksi myös lähiseuduilla, kuten Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella ja Tyrnävällä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi