Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

OP Oulu:n Hannu Antikainen: Rakennusliike Eskola on tuttu ja luotettava yhteistyökumppani

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Rakennusliike Eskola on lähes 25 vuoden yhteistyön aikana tullut Oulun Osuuspankille erityisen tutuksi. Rakennusliike on hoitanut muun muassa päivittäisiä huoltoja ja toimitilojen korjauksia eikä yhteistyölle näy loppua.

Oulun Osuuspankin kiinteistöpäällikkö Hannu Antikainen vastaa muun muassa OP:n kiinteistöomaisuuden kunnossapidosta ja kehittämisestä. Oulun Osuuspankin ja Rakennusliike Eskolan välinen yhteistyö on jatkunut 90-luvun alun lamavuosista lähtien.

– Rakennuskohteita on ollut ainakin kymmeniä, ellei satoja lähes 25 vuoden aikana. Viimeisin isompi kokonaisuus oli Oulun Ideaparkiin avattu Osuuspankin uudentyylinen finanssimyymälä, jossa Eskola hoiti vanhojen tilojen purkutyöt, uusien tilojen pintarakenteet ja kattotekniset työt, Antikainen luettelee.

Pitkän yhteistyön salaisuus

“Eskolan henkilöstö tuntee pankin tilat ja toimintatavat hyvin. He osaavat tehdä työn niin, että se häiritsee pankin toimintaa mahdollisimman vähän.”

Lähes 25 vuoden yhteistyön aikana osapuolet ovat tulleet toisilleen hyvinkin tutuiksi. Yhteistyötä ja kanssakäymistä helpottaa myös se, että molempien toimitilat sijaitsevat samassa rakennuksessa.

– Eskolan henkilöstö tuntee pankin tilat ja toimintatavat hyvin. He osaavat tehdä työn niin, että se häiritsee pankin toimintaa mahdollisimman vähän. Se on meille tilaajana helppoa valvonnan ja työn ohjauksen kannalta. Kun paikalle tulee uusi urakoitsija, se vaatii enemmän valvontaa ja ohjausta meidän puoleltamme, Antikainen huomioi.

– He tekevät työt myös kustannustehokkaasti. Hinnat ovat olleet oikealla tasolla, Antikainen jatkaa.

Helppoa yhteistyötä

“Yhteistyö on sujunut hyvin, laatu ja aikataulut pitäneet ja kustannukset olleet sellaisia kuin on ajateltu.”

Rakennusliike Eskola on tehnyt Osuuspankille toimitilojen sekä vuokrattujen tilojen pienempiä ja keskisuuria korjauksia, muutos- ja kunnossapitotöitä.

– Yhteistyö on sujunut hyvin, laatu ja aikataulut pitäneet ja kustannukset olleet sellaisia kuin on ajateltu. Erityisen tyytyväinen olen toiminnan helppouteen. Kun pankin tilat ja toiminta on heille tuttua, yhteistyö sujuu luontevasti, Antikainen summaa.

Rakennusliike Eskola on täyden palvelun rakennusliike, joka toimii Oulun lisäksi myös lähiseuduilla, kuten Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella ja Tyrnävällä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi