Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Sami Valtonen: “Yölinjan avulla kaikki hoituu tosi kätevästi”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Raskone on tuttu Kuljetus Sami Valtoselle jo vuosien takaa. Sami oli tyytyväinen kuullessaan, että uusi Yölinja-palvelu on avattu myös Kouvolaan. Kokemukset palvelusta ovat olleet hyviä ja Valtosen liiketoimintaa helpottavia.

Kuljetus Sami Valtosen historia juontaa juurensa vuoteen 2006, jolloin Sami osti ensimmäisen MAN-merkkisen kuorma-autonsa ja perusti yrityksen. Kokemusta alasta hänelle oli karttunut silloisen työpaikkansa kautta.

– Olin logistiikkainsinööri-opiskeluideni ohella töissä Lampisen Esalla. Esa alkoi siirtyä eläkkeelle, joten ostin häneltä autoja hiljalleen pois. Myös Raskone tuli tutuksi jo Lampisella töissä ollessani, Sami kertoo.

Tällä hetkellä Sami, yhdessä 14 työntekijänsä kanssa, vastaa erilaisista jakelukuljetuksista ja muuttopalveluista Kouvolan, Kotkan, Haminan ja Lappeenrannan seudulla. Alkuajoista lähtien tutuksi tulleita MAN kuorma-autoja on yrityksellä tällä hetkellä seitsemän.

“Autot ovat päivän ajossa, joten ne eivät kerkeä normaalien huoltojen aukioloaikoina huoltoon.”

“Yölinja sopii meille tosi hyvin”

Sami on käyttänyt uuden Yölinjan palveluita ja muutamaan otteeseen, ja kokemukset palvelusta ovat olleet positiivisia. Autot ovat päivisin ajossa, joten kustannustehokkainta huoltoaikaa yrityksen kannalta ovat illat ja yöt.

– Hyvä homma tämä Yölinja on. Ollaan hyödynnetty palvelua sekä normaalien huoltojen että vikatilanteiden osalta. Autot ovat päivän ajossa, joten ne eivät kerkeä normaalien huoltojen aukioloaikoina huoltoon.

– Tietysti myös vikatilanteissa palvelu on älyttömän hyvä. Joskus on auto jäänyt terminaalin pihaan ja se saatiin korjattua silloin siinä paikan päällä, Sami muistelee.

“Homma on toiminut hyvin”

Yölinjaan ja Raskoneen yleiseen palveluasenteeseen Sami on tyytyväinen. Yli kymmenen vuotta yrityksen palveluita käyttäneelle Samille asentajat ovat tulleet jo tutuiksi, ja asiointi tuttujen ihmisten kanssa on helppoa ja vaivatonta.

– Asiat ovat aina hoituneet hyvin. Täällä Kouvolan Raskoneella Roi Lahtinen huoltaa MAN kuorma-autoja, ja usein menenkin suoraan hänen juttusille.

– Homma on toiminut, eikä henkilökuntaa ole haitannut, vaikka olen ollut hallissa katsomassa suoritettavaa huoltoa, Sami toteaa tyytyväisenä.

Raskoneen Yölinja ­tarjoaa huoltopalveluja ympäri ­vuorokauden. Tuo esimerkiksi ajoneuvo päivän ­päätteeksi huoltoon, ja voit noutaa sen huollettuna seuraavana aamuna.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi