Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ammattimainen ote vakuutti toisen ammattilaisen

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Maarit ja Tero Mäkäräinen etsivät tekijää pesutilojen remontointiin. Remontti oli iso ja pitkäkestoinen, mutta valmistui Remisterin käsissä suunnitelmien ja aikataulujen mukaan. Lopputulos näyttää upealta ja palvelee aktiivisen perheen tarpeita.

Mäkäräisten perhe asuu 1950-luvun rintamamiestalossa Jyväskylän Köhniöllä. Perheeseen kuuluu vanhempien, Maaritin ja Teron lisäksi kaksi kouluikäistä poikaa, Jasse ja Santtu sekä perheen koira, kooikerhondje Allu.

Tarve kylpyhuone- ja saunaremontille syntyi asuntokauppojen jälkeen paljastuneista kosteusvaurioista. Mäkäräiset purkivat vanhat pesutilat talkoovoimin ja selvittivät vauriot, jonka jälkeen alkoi remontin suunnittelu.

“Remister tuli esiin hyvin pitkälti vahingossa”, Tero muistelee. Remister oli käynyt keskustelemassa keittiöremontista Maaritin äidin kanssa, joka oli tiedustellut yrityksen mahdollisuuksista toteuttaa kylpyhuoneremontteja – tyttärensä tarvetta silmällä pitäen. “Samana päivänä ilmestyi Remisterin Urrion Rami tuohon pihaan ja alettiin käymään asiaa läpi”, Tero kertoo.

Suunnittelija vakuutti ammattitaidollaan ja ideoillaan

Remisterin suhtautuminen projektiin ja asiakkaaseen vakuutti rakennusalalla itsekin työskentelevän Teron. Asioita käytiin läpi ajan kanssa ja ehdotetut ratkaisut olivat hyviä. Remontin kokonaishinnan sai tietoon heti aluksi ja se oli hyvin perusteltu. “Suoraselkäistä, rehellistä ja kiertelemätöntä”, Tero summaa.

“Saunaan menee viisi aikuista miestä ihan heittämällä, mikä tuntui aluksi täysin mahdottomalta ajatukselta.”

Puoli vuotta kestänyt remontti oli iso ja haasteellinen. Remontin kohteena ollut tila oli todella matala ja kohtuullisen ahdas, mikä aiheutti haasteita suunnitteluun.

– Suunnitelmat muuttuivat moneen otteeseen. Mietittiin, miten tästä saataisiin sekä rakenteellisesti toimiva että hyvä käyttää.

Hyvällä suunnittelulla ja ideoinnilla tilasta saatiin erittäin hyvin Mäkäräisten käyttötarpeita palveleva kokonaisuus. Sauna on tilava ja suihkutilan säilytysratkaisut toteutettiin hyllyjen sijaan syvennyksellä.

– Saunaan menee viisi aikuista miestä ihan heittämällä, mikä tuntui aluksi täysin mahdottomalta ajatukselta. Samassa tilassa on pukuhuone ja suihku. Pienen suihkun viereen seinään on ideoitu kivetty ja valaistu shampoosyvennys.

“Erityisen tyytyväinen täytyy olla saunaan”

Kylpyhuone ja sauna toteutettiin kivimäisellä ja karkealla teemalla. Materiaaliratkaisuiksi valittiin kautta linjan hieman perinteisistä poikkeavia vaihtoehtoja. Myös kiuas – Mondexin Total Rock – on erikoinen.

– Meillä oli aiemmin puukiuas. Päätettiin, että jos otetaan sähkökiuas, sen pitää olla hyvä. Ihan kuka tahansa, joka meillä on käynyt saunassa on ollut löylyistä ihmeissään. Kiukaan valinta onnistui täydellisesti!

Uudet pesutilat ovat kovassa käytössä. Mäkäräisillä sauna lämmitetään vähintään viisi kertaa viikossa. Kaikki, perheen Allu-koiraa myöten, viihtyvät lauteilla. “Jos suihkuhuoneen ovi on auki, niin Allu on lauteilla”, Tero nauraa.

Lupauksista pidetään kiinni

Remisterin toiminnassa Mäkäräiset kiittävät remontin organisointia aina suunnitteluvaiheesta loppusilauksiin. Pitkä ja iso remontti valmistui sovitusti. Myös työlle ja materiaaleille myönnetty takuu on tärkeä asia.

Myös työlle ja materiaaleille myönnetty takuu on tärkeä asia.”

– Meillä oli täällä tekevä kaveri. Teki valmistelut älyttömän hyvin, tuli aamulla tänne kuin nakutettuna samaan aikaan – oikeat kamppeet mukana – ja lähti työmaalta pois just silloin kun piti.

– Tänään, kun tulin kotiin, meillä oli Remisterin auto tuossa pihassa. Kylpyhuone on ollut käytössä jo jonkin aikaa, mutta osa LED-valoista oli sipannut. Ilmoitin asiasta, niin mies oli täällä nopeasti korjaamassa vikaa.

Tarvitsetko luotettavan ja laadukkaan toteuttajan kotisi kunnostamiseen? Haluatko tekijän, joka antaa takuun ja vastaa töistään vielä vuosienkin päästä? Tahdotko lopputuloksen, joka nostaa asuntosi arvoa ja parantaa kotisi viihtyvyyttä? Remisterin koulutettu vastuuasentaja toteuttaa elämäsi helpoimman remontin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.