Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Juhani Linkaja: “Remister osasi ottaa huomioon kaiken!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Juhani Linkajan kerrostaloasunto Vaajakoskella oli remontin tarpeessa. Remisterin tekemässä remontissa asunnon pintoja uusittiin ja keittokomeroa laajennettiin. Laadukas jälki näkyy lopputuloksessa pieniä yksityiskohtia myöten.

Linkajan kaksio sijaitsee Vaajakoskella kerrostalossa, joka on rakennettu vuonna 1965. Asunto kaipasi perusteellista pintaremonttia ja keittokomeroon tarvittiin lisää tilaa. Nämä asiat mielessään Juhani marssi Seppälään Remisterin puheille.

– Minulla oli jo etukäteen tiedossa, että se on laadukas ja osaava firma.

“Kaikki loksahti kohdalleen. Pienetkin haasteet hoituivat minun kannaltani jouhevasti.”

Keittokomerosta tuli asunnon helmi

Asunnon seiniä tapetoitiin ja maalattiin, makuuhuoneen lattia uusittiin ja katto paneloitiin valkoisella MDF-paneelilla. Keittokomeroon uusittiin tasot, tiskialtaat ja kaapistot. Jääkaappipakastin tuotiin olohuoneen puolelle, jolloin keittokomeroon saatiin lisää tilaa ja mikroaaltouunikin sai oman paikkansa kalusteissa.

– Keittokomeron käytettävyys ja toimivuus paranivat. Asunto näyttää nyt paremmalta ja laatu näkyy pieniä yksityiskohtia myöten!

– Kaikki loksahti kohdalleen. Pienetkin haasteet hoituivat minun kannaltani jouhevasti.

“Kaikki meni nopeasti. Remontin tehnyt asentaja oli enemmän kuin ammattimies.”

“Remisterin toiminta oli erittäin ammattitaitoista”

Reilut pari viikkoa kestäneen remontin perusteella Juhani on tyytyväinen Remisterin toimintaan: remontti onnistui aikataulullisesti ja teknisesti hyvin. Sujuvuutta lisäsi se, että kaikki tarvittava hoitui Remisterin kautta; kalusteet, putkityöt ja sähkötyöt.

– Kaikki meni nopeasti. Remontin tehnyt asentaja oli enemmän kuin ammattimies. Suunnitelmat teki Annika Asmundela, joka on niin ikään erittäin ammattitaitoinen ihminen.

– Ehdottomasti suosittelen Remisteriä – siihen voi luottaa. Yritykseltä saa varmasti onnistuneen remontin.

Tarvitsetko luotettavan ja laadukkaan toteuttajan kotisi kunnostamiseen? Haluatko tekijän, joka antaa takuun ja vastaa töistään vielä vuosienkin päästä? Tahdotko lopputuloksen, joka nostaa asuntosi arvoa ja parantaa kotisi viihtyvyyttä? Remisterin koulutettu vastuuasentaja toteuttaa elämäsi helpoimman remontin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.