Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Renevo on luotettava ja sitoutunut kumppani

Hoas tarjoaa kodin 18000 opiskelijalle pääkaupunkiseudulla. Opiskelija-asunnoissa asukkaat vaihtuvat usein, ja muuttojen vuoksi asunnot kärsivät kovasta kulutuksesta. Yhteistyö korjauspalveluyritys Renevon kanssa mahdollistaa remonttien toteuttamisen tehokkaasti, edullisesti ja asukasystävällisesti.

Hoasilla on pitkän kehitystyön tuloksena asukasystävällinen, nopea ja kustannustehokas korjauskonsepti, johon Hoas on hakenut luotettavia ja korkeaan laatuun panostavia kumppaneita toteuttajiksi. Nämä viihtyvyyskorjaukset ovat keskeisessä asemassa Hoasin peruskorjaustoimintaa.

– Renevolla oltiin alusta asti halukkaita kehittämään ja parantamaan viihtyvyyskorjausmalliamme edelleen meidän kanssamme ja he pääsivät kilpailutuksemme kautta yhdeksi kumppaniksemme, Hoasin kiinteistöjohtaja Kim Lindholm avaa.

Remontti on tehokas ja asukkaan kannalta helppo

Renevon ja Hoasin yhdessä edelleen kehittämä viihtyvyysremonttikonsepti käsittää asunnon pintojen kokonaisvaltaisen kunnostuksen. Esimerkiksi lattiapinnat ja keittiökalusteet uusitaan kokonaan, mikä nostaa asukaskokemuksen tasoa huomattavasti. Renevo on tuonut konseptiin mm. pitkälle kehittyneen itselleluovutusmallin, joka on nostanut lopputuloksen laatua merkittävästi.

– Tässä korjauskonseptissa remontti kestää kokonaisuudessaan vain kahden päivän arkitunnit. Asukkaan ei tarvitse muuttaa välissä pois, mikä on huomattava etu vuokralaisille. Tämän kaltaisen remontin toteutus vaatii toteuttajalta vahvaa osaamista ja korkeaa sitoutumista laatuun. Nollavirheluovutukset kuuluvat tähän malliin erottamattomasti, Lindholm kertoo.

– Konsepti on kannattava myös meidän kannaltamme: kassavirtamme ei katkea, ja remontin tekeminen on 50–60 % edullisempaa kuin ennen. Tämä on tärkeää, jotta voimme pitää vuokrahinnat selvästi markkinahintaa alempana, Lindholm jatkaa.

miehet

Työnjälki on laadukasta ja ammattitaitoista

“Tarvitsemme ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, jolla on halua kehittää yhteistä osaamista. Renevo on sitoutunut toimija, jota suosittelen mielelläni kollegoilleni.”

Renevon työntekijät ovat yrityksen omaa väkeä, mikä Lindholmin mukaan takaa laadukkaan työnjäljen. Sujuva yhteistyö Renevon kanssa on muutenkin tuottanut tyytyväisyyttä: yhteydenpito toimii, ja kummankin osapuolen tavoitteet kohtaavat.

– Me emme pystyisi tähän yksin. Tarvitsemme ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, jolla on halua kehittää yhteistä osaamista. Renevo on sitoutunut toimija, jota suosittelen mielelläni kollegoilleni, Lindholm päättää.

Renevo Oy on kaiken korjausrakentamisen ammattilainen, jonka päätoimipaikat ovat Helsinki, Lahti, Joensuu ja Jyväskylä. Renevo on kumppanisi niin suurissa, kuin pienissäkin korjauksissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi