Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Urakoitsijalle oli tärkeää se, että asiakkaan tahtotila ja toivomukset toteutuivat”

Renevo toteutti kokonaisvaltaisen remontin Suomen Psykologiliiton toimitiloihin Helsingissä. Suomen Psykologiliitolle oli erityisen tärkeää se, että urakka toteutettiin asiakaslähtöisesti tilaajan toiveita kuunnellen. Henkilökunta viihtyy uudistetuissa toimitiloissa nyt aiempaa paremmin.

Suomen Psykologiliitto palvelee suomalaisia psykologeja ja tuottaa heille erilaisia edunvalvontapalveluita. Liiton toimitilat sijaitsevat Helsingin Bulevardilla.

– Suomen Psykologiliitto on toiminut näissä tiloissa 25 vuotta. Sinä aikana ei oikeastaan olla tehty suurempia remontteja tai korjaustoimenpiteitä, kertoo Suomen Psykologiliiton talouspäällikkö Ulla-Maija Laaninen.

palaveri

Kattava uudistus aina pinnoista ilmastointiin

Renevo toteutti toimitiloihin kattavan remontin vuonna 2018. Remonttiin kuului pintojen uusimisen lisäksi myös esimerkiksi LVI-töitä.

– Voi sanoa, että tämä huoneisto riisuttiin ihan paljaaksi. Tänne laitettiin uudet pinnat. Lattiat ja lattiapinnoitteet uusittiin ja huonejärjestystä muutettiin, Laaninen summaa.

– LVI-töistä suurin oli ilmastoinnin asentaminen. Myös WC-tilojen paikkaa siirrettiin hieman, Laaninen jatkaa.

kahvinurkka

Kotimainen ja luotettava urakoitsija

“Urakoitsijalle oli tärkeää se, että asiakkaan tahtotila ja toivomukset toteutuivat.”

Yhteistyö Renevon kanssa sujui hyvin koko urakan ajan. Remontin myötä huoneiston arvo on noussut huomattavasti. Myös henkilökunnan viihtyvyys on Laanisen mukaan varmasti parantunut.

– Tämän remontin jälkeen voi sanoa, että mielikuvani Renevosta on hyvin positiivinen. Renevo on kotimainen ja luotettava urakoitsija, Laaninen kuvailee.

– Tärkeimmäksi asiaksi yhteistyössä Renevon kanssa nostaisin sen, että urakka toteutettiin asiakaslähtöisesti. Urakoitsijalle oli tärkeää se, että asiakkaan tahtotila ja toivomukset toteutuivat, Laaninen kiteyttää.

rakennus

Renevo Oy on kaiken korjausrakentamisen ammattilainen, jonka päätoimipaikat ovat Helsinki, Lahti, Joensuu ja Jyväskylä. Renevo on kumppanisi niin suurissa, kuin pienissäkin korjauksissa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi