Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Rakennusliike Reponen sai Sadexilta myös suunnitteluavun parvekkeiden vedenpoistoon

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Rakennusliike Reposella vastaavana mestarina työskentelevä Mika Mäkelä on tehnyt useammassa rakennuskohteessa yhteistyötä sadevesijärjestelmiä asentavan Sadex Oy:n kanssa. Helsingin Jätkäsaareen rakentuva kohde oli astetta haastavampi, mutta Sadexilta hoitui asennuksen lisäksi vedenpoistojen räätälöinti ja suunnittelu.

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva kerrostalokohde sai mediahuomiota jokin aika sitten sinne suunnitellun viherrakentamisen ansiosta. Rakennusliike Reposen kohteessa Sadex Oy on vastannut parvekkeiden vedenpoistoista.

– Tämä oli poikkeavampi kohde parvekkeiden vedenpoiston kohdalla, sillä jokaisella parvekkeella on kukkalaatikot, joista ylimääräinen vesi ohjataan syöksytorveen. Se vaati erikoisempia osia ja niitä räätälöimme yhdessä Sadexin kanssa, Rakennusliike Reposen vastaava mestari Mika Mäkelä pohjustaa.

“Homma toimii, lyhyesti sanottuna. Heidän kanssaan on helppo toimia.”

– He eivät siis olleet pelkkä tavarantoimittaja, vaan he olivat myös suunnittelussa mukana, Mäkelä jatkaa.

Sadex selviytyy vaativimmistakin kohteista

Sadex valikoitui vastaamaan kohteen vedenpoistoista kilpailutuksen kautta, mutta lisäksi Rakennusliike Reponen tiesi Sadexin selviytyvän vaativammasta kohteesta aiemman, pitkän yhteistyökokemuksen perusteella.

– Tiesimme, että heiltä hoituu räätälöinti aikaisempien kokemuksien perusteella. Tiesimme, että tällainen haastavampikin kohde onnistuu heidän kanssaan. Meillä on yhteistyö sujunut hyvin aikaisemminkin, eikä heidän palveluistaan tai ammattitaidostaan ole moitteen sanaa, 25 vuotta Reposella työskennellyt Mäkelä selittää.

Toimiva, yhteistyökykyinen ja ripeä

Vaikka Rakennusliike Reponen on käyttänyt Sadexia pääasiassa kerrostalokohteissa, Mäkelä voi suositella Sadexia periaatteessa kaikille, rakennusliikkeistä yksityishenkilöihin.

– Homma toimii, lyhyesti sanottuna. Heidän kanssaan on helppo toimia. Se kulminoituu heidän pääjehuunsa, joka tulee myös itse työmailla käymään. Arvostan sellaista, että johtajallakin pysyy maanläheinen tuntuma työhön, mikä heijastuu koko firmaan, Mäkelä kiittelee.

Sadex on kotimainen perheyritys, joka kehittää, myy ja asentaa laadukkaita sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva- ja tikastuotteita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.