Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Äiti ja tytär treenaavat yhdessä – kumpikin saa apuja omiin tarpeisiinsa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Saara Piekkala tarvitsi apua selkänsä kuntouttamiseen. Lääkäri ohjasi Saaran fysioterapiaan, joka oli kuitenkin niin pitkän matkan päässä, että kulkeminen sinne olisi ollut todella hankalaa. Saaran tytär Soili Winqvist päätti kysyä apua tutulta salilta. Apu järjestyi Salus Pakilan kautta.

Soili Winqvist, 65, tutustui Salus Pakilaan jo silloin, kun sali aikoinaan avasi ovensa. Tutulta salilta löytyi myöhemmin myös joustava apu hänen äitinsä Saara Piekkalan, 85, selän kuntouttamiseen. Parivaljakko on käynyt treenaamassa yhdessä nyt jo kolmen vuoden ajan.

– Saara ohjattiin muutama vuosi sitten selkänsä takia fysioterapeutille, johon minun olisi ollut hankala kuskata häntä. Olen viidettä vuotta eläkkeellä ja hoidan paljon neljää lastenlastani. Fysioterapia-ajat olivat hankalia myös lastenhoitoa ajatellen, Soili muistelee.

– Pohdin silloin, voisinko kysyä apua tähän Salus Pakilasta. Ajattelin, ettei kysyvä tieltä eksy ja esitin asian Riku Autiolle. Riku sanoi heti, että voi ottaa Saaran PT-asiakkaakseen!

“Asiakaspalvelu on ollut erittäin hyvää. Olen ollut itse asiakaspalvelijana, ja mielestäni Riku on ihan ykkösasiakaspalvelija!”

Joustavaa ja ystävällistä palvelua

Myös Saara on päässyt nyt käyttämään Soilille tutun Salus Pakilan palveluita noin kolmen vuoden ajan. Sekä äiti että tytär ovat olleet tyytyväisiä palveluun, ja myös Soili on saanut uutta virtaa harjoitteluun PT-palveluiden myötä.

– Minä olen treenannut Eve Aution kanssa puolisen vuotta säännöllisesti. Tänä aikana salitreenit, venyttelyt sekä selän kuntoutuksen tärkeys ovat avautuneet minulle uudella tavalla, Soili toteaa.

– Omaehtoinen harjoittelu on saanut uuden suunnan – jäykkyyksiä on sulateltu ja ymmärrys kehonhuoltoon on lisääntynyt. Aionkin taas syksyn tullen hakea Eveltä treenausapua ja pyytää häntä tsekkaamaan, olenko oikealla tiellä.

Salus Pakilan asiakaspalveluun tyytyväinen Saara nostaa esiin myös jouston, jota salilta on löytynyt. Rikun kanssa sovitut PT-tapaamiset ovat järjestyneet aina Saaran ja Soilin aikataulujen mukaisesti, ja Eve taas kävi Saaran luona kotikäynnillä suunnittelemassa hänelle kotiohjelman.

– Eve kävi tekemässä Saaralle myös kotiohjelman. Kotiahan voi ajatella temppuratana. Jokaisessa huoneessa voi tehdä pieniä harjoituksia samalla, kun liikkuu asunnossa, Soili kertoo.

– Asiakaspalvelu on ollut erittäin hyvää. Olen ollut itse asiakaspalvelijana, ja mielestäni Riku on ihan ykkösasiakaspalvelija! Häneltä on saanut myös joustavasti aina ajan meidän aikataulujemme puitteissa, Saara kiittelee.

”Ei tämän parempi voisi olla!”

Hyvän palvelun lisäksi Saara on saanut ammattiapua selkävaivoihinsa. Myös kävely on helpottunut ja jalkoihin on tullut lisää voimaa. Harjoituksissa on käyty erilaisten laitteiden ja puolapuiden avulla läpi koko keho.

– Tämä harjoittelu on auttanut kaikkiin jäseniin. On tullut voimaa paljon enemmän jalkoihin ja kävely on helpottunut. Rikulla on ollut hyvät ohjelmat – ei tämän parempi voisi olla, Saara kehuu.

– Minulla on ollut ongelmia myös tasapainon kanssa ja nyt sekin on parantunut. Kyllä tästä on ollut ihan tosi hyvä apu tällaiselle vanhemmallekin ihmiselle.

”Ei edes mietittäisi muita saleja”

Saara ja Soili kehuvat yhteen ääneen myös Salus Pakilan ilmapiiriä ja helppoja kuntoilulaitteita, joita niin Saaran PT-ohjauksessa kuin Soilin omatoimisilla treenikerroilla on ollut helppo ja turvallinen käyttää.

– Tykkään tämän salin laitteista, ne ovat helppoja käyttää. Ilmapiiri on täällä rauhallinen, eikä kukaan hötkyile. Todella luontevaa ja sujuvaa, Soili sanoo.

– Tänne kun tulee, niin varmasti jatkaa harjoittelua. Ei edes mietittäisi muita saleja, tämä on niin toimiva, Saara ja Soili toteavat lopuksi.

Salus Pakila on Helsingin Pakilassa sijaitseva kuntosali, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat mm. Fustra ja Personal training -palvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi