Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Salus Pakila ja Fustra ratkaisivat Aulin niska- ja hartiavaivat

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Paloheinässä asuva Auli Järvinen haki kevättalvella 2016 ratkaisua niska- ja hartiakipuihin. Lääkkeiden sijaan Auli halusi pysyvän avun ja alkoi etsiä kuntosaleja, jotka tarjoavat Fustra-harjoitusmetodia. Läheltä löytynyt Salus Pakila on saanut Aulin voimaan paremmin ja tuonut sisältöä elämään.

Aulin päivittäinen työ on istumatyötä. Kun istuu toimistossa kahdeksan tuntia päivässä, ovat liikunnalliset harrastukset erinomaista vastapainoa työlle. Auli harrastaakin Fustran lisäksi myös golfia ja lenkkeilyä.

– Fustraa olen harrastanut nyt helmikuun alusta alkaen. Kokeilin tätä kerran aiemmin vuonna 2012 ja silloin jäi ihan hyvät mielikuvat asiasta. Nyt päätin palata tämän pariin, koska niskat olivat niin jumissa – minua huimasi ja päätä särki.

– Menin nettiin etsimään saleja Pakilan ja Paloheinän alueelta, ja täällä sattui olemaan tarjolla Fustraa. Tapasin heti ensimmäisellä kerralla Fustra-ohjaaja Minna Kultalahden. Meillä toimi kemiat hyvin ja halusin hänet omaksi ohjaajakseni.

“Suosittelen Fustraa ja Salus Pakilaa kaikille. Tänne kaikki ovat ikään ja sukupuoleen katsomatta tervetulleita!”

Fustra toi apua ja sisältöä elämään

Auli on käynyt Salus Pakilan Fustra-ohjauksessa nyt puolen vuoden ajan. Muutokset ovat huomattavia ja näkyvät kokonaisvaltaisesti elämän eri osa-alueilla. Harjoitusten myötä myös istumatyö hoituu nykyisin ilman turhia hartiakipuja.

– Aiemmat vaivat ovat hävinneet. Korjaan nykyisin ryhtiä automaattisesti ja muistan kävellä oikein. Istun oikeassa asennossa niin töissä kuin autossakin. Fustra on tuonut myös sisältöä elämään, Auli toteaa.

”Minulla on todella hyvä personal trainer”

Niin Fustrassa kuin harjoittelussa yleensäkin Aulin korostaa ohjaajan merkitystä. Vaikka Fustraa voi harrastaa kotonakin, on tärkeää tavata ohjaajaa säännöllisesti ja tarkistaa, että harjoitukset menevät oikein.

– Minna on auttaa minut pääsemään oikeaan asentoon ja onnistumaan kunkin liikkeen teossa. Jos tekisin yksin, lipsuisin todennäköisesti joko liikkeen, asennon tai hengityksen kohdalla. Se on ollut iso apu minulle, että Minna on auttanut ja katsonut vierestä.

”Tänne kaikki ovat tervetulleita!”

Salus Pakila osoittautui oikeaksi valinnaksi jo heti Aulin ensimmäisellä käyntikerralla. Salille on helppo tulla, ja koska se on auki lähes ympäri vuorokauden, kävijämäärä jakautuu tasaisesti pitkin päivää. Erityisen paljon Auli pitää kuitenkin Salus Pakilan ilmapiiristä.

– Salilla on onnistuttu pitämään ilmapiiri hyvänä ja rentona. Salilla kävijät tervehtivät toisiaan ja aina vaihdetaan muutama sana, oli sitten kyseessä tuttu tai tuntematon treenikaveri, Auli kertoo.

– Suosittelen Fustraa ja Salus Pakilaa kaikille. Tänne kaikki ovat ikään ja sukupuoleen katsomatta tervetulleita!

Salus Pakila on Helsingin Pakilassa sijaitseva kuntosali, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat mm. Fustra ja Personal training -palvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi