Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

“Heillä on kokemusta ja näkemystä tavoitteellisesta tekemisestä”

Lämpöpartio tarjoaa erilaisia kodin energiansäästöratkaisuja. Voimakkaasti kasvava yritys kaipasi ammattilaisen apua kehittääkseen hankintaansa. Seesam Hankintapalvelut järjesti johtoryhmälle hankintakoulutuksen. Onnistuneen koulutuksen jälkeen Seesam Hankintapalveluiden Esa Mutanen ja Sanna-Leena Perunka pitivät myös koko henkilöstölle puheenvuoron, jonka teemoina olivat luottamus ja menestys.

Lämpöpartio toimii 12 eri paikkakunnalla ja työllistää yhteensä reilut 80 työntekijää.

– Yhteistyö Seesam Hankintapalveluiden kanssa alkoi vuonna 2015. Konkreettisia muutoksia tehtiin yhdessä vuoden 2016 aikana, kertoo Lämpöpartion myyntijohtaja Antti Lahti.

– Halusimme ottaa Esan mukaan touhuun, koska olimme kasvaneet voimakkaasti ja halusimme hyödyntää kasvun tuoman volyymiedun, Lahti jatkaa.

Kokemusta ja näkemystä tavoitteellisesta tekemisestä

Seesam Hankintapalveluiden ja Lämpöpartion yhteistyö alkoi johtoryhmälle pidetystä hankintakoulutuksesta. Koulutuksen jälkeenkin Esa on ollut auttamassa johtoryhmää fiksujen ostojen tekemisessä. Johtoryhmälle järjestetyn koulutuksen lisäksi pitivät Esa ja Sanna-Leena koko henkilöstölle puheenvuoron, joka käsitteli luottamusta ja menestystä.

– Esan ja Sanna-Leenan tekemisestä tulee ensimmäisenä mieleen se, että heillä on kokemusta ja näkemystä tavoitteellisesta tekemisestä. Esan kanssa olemme katsoneet läpi hankintoja ja kilpailuttaneet ostojamme, Lahti kertoo.

– Sanna-Leena kertoi puolestaan koko henkilöstöllemme tavoitteellisesta tekemisestä oman uransa kautta, Lahti sanoo.

Tärkeä tuki läpi koko prosessin

“Seesam Hankintapalveluilla on hyvä näkemys ja kokemus kilpailuttamisesta. Suosittelen heitä jo ihan siltäkin kantilta, että ulkopuolisen näkemys auttaa näissä kriittisissäkin asioissa.”

Yhteistyön tuloksena Lämpöpartio muutti hankintakanaviaan entistä toimivimmiksi. Lahti on kokonaisuutena tyytyväinen siihen, millaista apua he ovat Esalta ja Sanna-Leenalta saaneet.

– Seesam Hankintapalveluilla on hyvä näkemys ja kokemus kilpailuttamisesta. Suosittelen heitä jo ihan siltäkin kantilta, että ulkopuolisen näkemys auttaa näissä kriittisissäkin asioissa, Lahti painottaa.

– Esan mukanaololla oli todella iso merkitys ihan konkreettisesti. Tämä olisi saattanut jäädä tekemättä, jos meillä ei olisi ollut tukenamme selkeitä mittareita ja Esan rohkaisua, Lahti toteaa.

Seesam Hankintapalvelut on sinua varten, joka arvostat tuloksia ja janoat kasvua. Palvelemme teitä hankintojen valmentamisessa ja kilpailuttamisessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.