Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Seesam Hankintapalvelut tuo Hämeenlinnan kaupungille vahvaa hankintaosaamista

Hämeenlinnan kaupunki on tehnyt viime vuosina tuloksekasta yhteistyötä Seesam Hankintapalveluiden kanssa. Kaupunki on hankkinut niin hankintoihin liittyviä koulutuksia kuin hankinta-asiantuntijapalveluita. Yksi iso projekti oli työterveyshuollon palveluiden kilpailuttaminen samalla kun kaupungin omistus työterveyspalveluyhtiöstä myytiin.

Hämeenlinnan kaupungin liiketoimintajajohtaja Pauliina Rautiainen vastaa työssään muun muassa omistajaohjauksesta ja konserniyhtiöiden asioista.

– Työterveyshuollon palveluiden kilpailutuksen yhteydessä myimme Hämeenlinnan kaupungin ja muiden kaupunkien sekä kuntatoimijoiden omistaman työterveyshuoltoyhtiön. Tämä oli iso hankinta, koska kyse oli yli 12 000 ihmisen työterveyshuoltopalveluista ja hankinnan arvo oli noin 18 miljoonaa euroa, Rautiainen summaa.

Uusi malli luotiin yhdessä

Rautiaisen mukaan Seesam Hankintapalveluiden Esa toi projektiin vahvaa hankintaosaamista kokonaismallin luomiseen. Hän toi esiin erilaisia mahdollisuuksia, miten hankinnat voitaisiin tehdä. Sellaista mallia ei ollut valmiina, missä myytäisiin sekä osakekanta että kilpailutettaisiin palvelut.

– Meidän täytyi yhdessä yrityskaupan asiantuntijan ja Esan kanssa luoda malli, missä hankinnat ja yrityskauppa yhdistetään, Rautiainen kertoo.

Kilpailutus saatiin läpi hyvin tuloksin

“Saimme myös todella hyvää palautetta kilpailutukseen osallistuneilta yrityksiltä. Kaiken kaikkiaan projekti meni todella hyvin.”

Suurin hyöty Seesam Hankintapalveluiden ja Esan kanssa tehtävästä yhteistyöstä oli Rautiaisen mukaan se, että kilpailutus saatiin aikataulussa läpi hyvin tuloksin.

– Saimme myös todella hyvää palautetta kilpailutukseen osallistuneilta yrityksiltä. Kaiken kaikkiaan projekti meni todella hyvin, Rautiainen toteaa.

Seesam Hankintapalvelut on sinua varten, joka arvostat tuloksia ja janoat kasvua. Palvelemme teitä hankintojen valmentamisessa ja kilpailuttamisessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.