Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ammattitaitoinen, luotettava ja luova yhteistyökumppani

Johanna ja Sami Mäentausta asuvat kolmen lapsensa kanssa Oulun Kiurunkankaalla vuonna 2015 valmistuneessa omakotitalossa, jonka heille toimitti Siklatalot Oy.

Perhe päätyi Siklaan, koska he halusivat selvitä projektista mahdollisimman helposti.

– Meiltä itseltämme ei löydy osaamista modernin talon rakentamiseen. Halusimme kumppanin, joka pystyy tekemään meille kodin ihan puunkaadosta postilaatikkoon tienpielessä, Sami kertoo.

– Kävimme läpi oikeastaan kaikki suurimmat yritykset. Sikla oli ainoa, josta kokonaisuus saatiin juuri sellaiseksi kuin halusimme, hän jatkaa.

“Erityisen tyytyväisiä olemme olleet siihen, että toiminta on ollut tosi joustavaa.”

Kumppaniverkoston avulla hinnat kohdilleen

Eräs näkyvimmistä hyödyistä kumppanin valinnassa olivahva Siklan panostus yhteistyökumppanien valinnassa. Tämä näkyi suoraan pariskunnan kukkarossa.

– Sikla oli neuvotellut todella hyvät hinnat. Esimerkiksi keittiön kanssa ajattelimme, että se tehdään juuri sellaiseksi kuin haluamme ja lähdemme siitä sitten tinkaamaan alaspäin. Ei kuitenkaan tarvinnut, koska Siklan neuvottelemat hinnat olivat niin hyvät, Johanna sanoo.

– Erityisen tyytyväisiä olemme olleet siihen, että toiminta on ollut tosi joustavaa. Myös aikataulussa pysyttiin ja lopputulemahan oli, että talo valmistui ihan täysin budjettiin ja kolme päivää aikataulua edellä, Sami jatkaa.

Omakotitalo ilman stressiä

Positiiviset kokemukset ovat saaneet aikaan sen, että Siklaa on ehditty jo suositella eteenpäin. Yritystä pariskunta kuvaa ammattitaitoiseksi, luotettavaksi ja luovaksi yhteistyökumppaniksi

– Sikla on sellainen toimija, jota uskallamme suositella myös omille tuttavillemme. Ja olemme suositelleetkin. Jos haluaa omakotitalon ilman, että siihen laittaa hirveästi omia resursseja, niin Sikla on ainakin tosi luotettava toimija, pariskunta päättää.

Siklatalot on palveluyritys, joka on erikoistunut yksilöllisten kotien rakentamiseen. Palveluihin kuuluvat valmis SiklaTalomallisto sekä Sikla suunnittelupalvelu, jossa koti rakennetaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Kokemuksia toimitilarakentamiseen erikoistuneesta Siklatilat Oy:sta löydät täältä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi