Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

IT-hallinnon ulkoistaminen tuo kustannussäästöjä

Taloturva Group Oy on erikoistunut omakotitalojen talotekniikkaremontteihin. Yritys on ulkoistanut IT-hallintonsa Soluto Oy:lle. Yhteistyö mahdollistaa Taloturva Groupin liiketoiminnan rullaamisen, sillä IT-laitteiston toiminnasta vastaa luotettava yhteistyökumppani.

Taloturva Group toteuttaa muun muassa putkiremontteja, viemärisukituksia, aurinkopaneeliratkaisuja ja ilmanvaihtoremontteja. Yhteistyö Soluton kanssa on jatkunut viitisen vuotta.

– Soluto hoitaa kaiken, mikä liittyy meidän IT-maailmaamme. Käytännössä he huolehtivat puhelimista, läppäreistä, tulostimista ja kaikista niihin liittyvistä ohjelmista ja päivityksistä sekä virustorjunnasta. Lisäksi he huolehtivat IT-laitteiston leasing- ja rahoituspuolesta, kertoo Taloturva Groupin toimitusjohtaja Juhana Kilpeläinen.

Soluto pohtii sopivia toimintamalleja

“Soluton ansiosta olemme voineet säästää sopimuksissa, ja yhteistyö on jo maksanut itsensä takaisin.”

– Meille merkittävin hyöty Soluton palveluista on se, että meillä on asiantunteva taho, joka huolehtii IT-laitekannasta ja kaikista siihen liittyvistä asioista, Kilpeläinen toteaa.

Yhteistyökumppanin tarjoaman avun vuoksi Taloturva Groupin työntekijöiden ei itse tarvitse olla asiantuntijoita mobiilimaailmassa. Turvaamalla laitteiston toiminnan Soluto mahdollistaa liiketoiminnan rullaamisen. Lisäarvoa yhteistyössä tuo Kilpeläisen mukaan myös se, että Soluto pohtii jatkuvasti Taloturva Groupille sopivia toimintamalleja.

– Jos meillä olisi vaikka oma IT-osasto, niin luulen, että se olisi tullut kalliimmaksi ratkaisuksi. Soluton ansiosta olemme voineet säästää sopimuksissa, ja yhteistyö on jo maksanut itsensä takaisin, Kilpeläinen miettii.

Mobiilimaailman hyvä osaaja

Kustannussäästöjen lisäksi Kilpeläinen pitää etuna yhteistyön vaivattomuutta. Yhteistyö Soluton kanssa on tehnyt laitekannan hallinnasta helppoa.

– Jos kaipaa toimijaa, joka toimii nykyaikaisessa IT-maailmassa ja osaa mobiilimaailman, niin suosittelen kyllä ehdottomasti Solutoa, Kilpeläinen tiivistää.

Soluto Oy on IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Soluto haluaa tarjota asiakkailleen juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä IT-ratkaisuja, jotka ovat nykyaikaisia, kustannustehokkaita ja mahdollisimman vähän asiakkaita kuormittavia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.