Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

“Jotta yhteistyö toimii hyvin, niin täytyy olla luottamusta”

ME Studio ja Soluto ovat tehneet yhteistyötä jo reilut neljä vuotta. Soluto toimittaa ME Studion tapahtumiin tarvittavan IT-laitteiston ohjelmistoineen. Laitteiden tilaaminen on helppoa, sillä Soluto toimittaa ne suoraan tapahtumiin ja noutaa sen jälkeen pois.

ME Studion tuottamia tyypillisiä tapahtumia ovat konferenssit, seminaarit, lanseeraukset, ulkotapahtumat ja messutoteutukset sekä nykyään tietenkin virtuaali- ja hybriditapahtumat.

– Tarjoamme asiakkaillemme tapahtumien kautta tuloksia ja elämyksiä. Se miten se tapahtuu, on tietenkin se, että saamme saman katon alle satoja tai tuhansia saman toimialan tekijöitä, kumppaneita ja potentiaalisia asiakkaita, kertoo ME Studion Production Manager Tuomo Takala.

Laitteisto toimitetaan ohjelmistoineen suoraan paikan päälle

Soluton toimittamat laitteet ja ohjelmistot ovat tapahtumissa käytössä niin ME Studion henkilökunnalla, yhteistyökumppaneilla kuin loppuasiakkailla.

– Soluton kanssa tosi mukavaa ja vaivatonta on ollut se, että he toimittavat myös kaikki tarvitsemamme ohjelmat laitteisiin. He tuovat laitteet tapahtumaan ja hakevat sitten myös pois, Takala sanoo.

Soluton joustavuus ja oma-aloitteisuus helpottaa ME Studion toimintaa

Soluto saa Takalalta erityistä kiitosta joustavuudestaan. Parhaimmillaan ME Studio on joutunut tilaamaan Solutolta lisää laitteita vielä tapahtuma-aamuna. Tällöin laitteet saapuivat Soluton toimesta tapahtumapaikalle tunnissa.

– Soluton joustavuus on helpottanut omaa työskentelyäni tosi paljon, koska pystyn keskittymään enemmän projektin muihin asioihin. Tapahtuma-ala on muutenkin hyvin hektinen ala – monta deadlinea paukkuu ja yhteistyökumppaneita on yleensä useampi per tapahtuma.

– Se on hyvin mukavaa, että on yhteistyökumppani, joka on oma-aloitteinen ja jonka kanssa kaikki asiat on sovittu hyvin ja voi luottaa siihen, että näin tapahtuu. Jotta yhteistyö toimii hyvin, niin täytyy olla luottamusta. Solutan kanssa olemme pystyneet tässä reippaan neljän vuoden aikana luomaan erittäin hyvän suhteen, Takala kiittelee.

Soluto Oy on IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Soluto haluaa tarjota asiakkailleen juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä IT-ratkaisuja, jotka ovat nykyaikaisia, kustannustehokkaita ja mahdollisimman vähän asiakkaita kuormittavia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.