Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Asiallista ja nopeaa palvelua mattokaupoilla

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Terveydenhoitajana työskentelevä Erika Lindholm asuu kahden lapsensa ja miehensä kanssa Porvoossa. Kodin vanha nukkamatto oli jo aikansa elänyt, joten Erika aloitti uuden maton etsimisen. Sopuhintainen ja helposti puhdistettava matto löytyi Sotkan verkkokaupasta.

Lindholmin perheen kuopus on kahdeksan kuukauden ikäinen ja aloitti vastikään liikehdinnän kotona. Uudella matolla myös lapsen on mukavampi oleilla.

– Meillä oli aiemmin vanha nukkamatto kotona. Halusimme uuden, koska edellinen oli vanha ja likainen, Erika muistelee.

Erika katseli erilaisia mattoja netistä. Haaveissa oli Vallilan Oksalla –matto. Pian vastaan tuli Sotkan mainos, jossa mattoa kaupattiin sopuhintaan.

– Koska perheessä on pieniä lapsia, ei mattoon kannata laittaa hirveästi rahaa. Muualla matot olivat turhan kalliita. Tämä matto vaikutti kuitenkin kivalta ja siinä oli hyvä hinta, Erika perustelee.

Lindholmit ovat aiemminkin tehneet ostoksia Sotkassa.

kokemuksia_sotka

Matto on helppo pitää puhtaana

“Olimme pienimäisen kanssa liikenteessä, joten asioiden pitääkin tapahtua nopeasti. Homma toimi hyvin ja matto on hyvä”

Ostopäätöksessä Erikalle tärkeää oli, että matto on helppo pitää puhtaana.

– Tässä uudessa matossa pinta on sellainen, että sen voi puhdistaa helposti. Olen jo pariin kertaan sen puhdistanutkin. Matto on ohut eikä se kerää pölyä, ja materiaali vaikuttaa kestävältä. Lisäksi maton väriskaala ja kuosi ovat kivoja, Erika kertoo.

Lindholmit tilasivat maton netistä ja hakivat sen Vantaan Porttipuiston myymälästä.

– Saimme valita, mistä haemme maton. Palvelu myymälässä oli asiallista ja ystävällistä. Nouto vei aikaamme viisi minuuttia. Olimme pienimäisen kanssa liikenteessä, joten asioiden pitääkin tapahtua nopeasti. Homma toimi hyvin ja matto on hyvä, Erika nauraa.

Sotka on suomalainen huonekaluliike, jolla on 52 myymälää ympäri Suomea. Sotkan tuotteita voi tilata myös verkkokaupan kautta ja he tarjoavat tuotteiden kasaus- ja kuljetuspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.