Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Hyvää laatua opiskelijabudjetilla

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

20-vuotias Raumalta kotoisin oleva Melina Mäkilä muutti Poriin vuonna 2015. Uuteen asuntoon tuli tarve löytää istumatilaa myös vieraille. Myöhemmin Mäkilä pääsi opiskelemaan tradenomiksi ja hän löysi opiskelijabudjettiin sopivan vuodesohvan Sotkalta.

– Aloin aluksi etsiä asuntooni käytettyä pientä sohvaa, mutta sen löytäminen osoittautuikin haastavaksi. En halunnut liian suurta sohvaa viemään kaikkea tilaa asunnostani, kaupan alalla opiskelujen ohella työskentelevä Melina kertoo.

Melina etsi alle 1000 euron hintaista vuodesohvaa, joka sopisi hänen 30 neliön yksiöön. Hän vertaili tuotteita eri liikkeistä, mutta päätyi ostamaan sohvan Sotkasta.

– Ihastuin tuotteeseen, koska se näytti niin hyvältä ja oli hyvä istua. Kaiken lisäksi se oli käytännöllinen, hän kommentoi.

Sohva on niin hyvän kokoinen, että käytän sitä varmasti vielä viidenkin vuoden päästiä.

Mäkilän kotiin ostettiin kahden ja puolen hengen istuttava vuodesohva, joka toimii niin vieraiden istuimena kuin mahdollisena makuupaikkana. Kätevän kokoinen sohva sopii moneen eri kokoiseen asuntoon.

– Sohva on niin hyvän kokoinen, että käytän sitä varmasti vielä viidenkin vuoden päästä, hän jatkaa.

Alle kahden viikon toimitusaika ilahdutti

Sohva toimitettiin kotiin Sotkan kanssa yhteistyötä tekevän kuljetusyrityksen toimesta alle kahdessa viikossa, mikä yllätti Melinan positiivisesti. Hänen mukaansa kotiinkuljetus Sotkalla toimii mainiosti.

Sain Sotkalta todella hyvää palvelua.

Erityisen tyytyväinen Mäkilä on ollut asiantuntevaan asiakaspalveluun sekä Rauman että Porin liikkeissä.

– Sain Sotkalta todella hyvää palvelua. Lisäksi heidän valikoima sohvista on todella kattava. Jopa minäkin löysin haastavaan neliömäärään sopivan sohvan.

Sotka on suomalainen huonekaluliike, jolla on 52 myymälää ympäri Suomea. Sotkan tuotteita voi tilata myös verkkokaupan kautta ja he tarjoavat tuotteiden kasaus- ja kuljetuspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi