Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Fennia kehittää informaatiohallintaansa Spartan avulla

Vakuutusyhtiö Fennia on tehnyt yhteistyötä Sparta Consultingin kanssa jo useamman vuoden ajan informaatiohallinnan osa-alueella. Spartan konsultit ovat olleet auttamassa erityisesti tiedonhallinnan toimintamallien ja käsitemäärittelyn kanssa. Yhteistyön ansiosta Fennian informaatioarkkitehtuurin kehittäminen on saatu hyvään vauhtiin.

Fennia on pitkän, yli 135 vuoden historian omaava vakuutusyhtiö. Tietovaraston kehittämisessä Fennia on linjannut, että se ymmärtää sinne laitettavan datan ja mallintaa käytettävät käsitteet, jotta liiketoiminta ymmärtää luvut yksiselitteisesti.

– Tässä työssä Sparta on ollut merkittävästi avuksi, kertoo Joni Nurminen, Fennian informaatiohallinnosta vastaava johtaja.

Ymmärrys luo edellytykset asioiden edistämiselle

Nurminen kokee, että Sparta on omalla osaamisellaan tuonut Fennialle ennen kaikkea lisää ymmärrystä.

– Tämä on niin oma tieteenalansa ja oma osaamisemme sen suhteen rajallista. Sparta on pystynyt auttamaan meitä ja on ikään kuin myös opettanut meitä, Nurminen sanoo.

– Ymmärrämme asiat paremmin ja sitä kautta meillä on edellytykset myös edistää niitä, Nurminen kiteyttää.

Spartan konsultit ovat kokeneita asiantuntijoita

“Voin kyllä suositella Spartaa kaikille sellaisille taloille, joilla on tiedonhallintaan liittyviä projekteja ja työmaita edessä.”

Yhteistyö Spartan kanssa on Nurmisen mukaan ollut hyvin välitöntä ja läpinäkyvää. Hän nostaa esiin erityisesti Spartan konsulttien rautaisen ammattitaidon.

– Voin kyllä suositella Spartaa kaikille sellaisille taloille, joilla on tiedonhallintaan liittyviä projekteja ja työmaita edessä. Spartalta löytyy kokeneita asiantuntijoita, kunhan he eivät sitten vain vie näitä meidän konsulttejamme, Nurminen virnistää.

Sparta on liiketoimintatiedon ja siihen perustuvan toiminnan kehittämisen täyspalvelutalo. Kun tiedon laatu, monimutkaisuus tai saatavuus alkaa rajoittaa liiketoimintaa, Sparta auttaa kääntämään sen kasvun mahdollistavaksi voimavaraksi. Oikein hallittu tieto tarjoaa edellytykset toiminnan skaalaamiselle, digitalisoinnille ja analysoinnille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi