Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Sparta on toimittanut täsmälleen sitä palvelua, mitä olemme tarvinneet ja halunneet”

Energiatehokkuuden ja energiajohtamisen palveluita tarjoava EnerKey syntyi kahden energiayhtiön yhteenliittymänä. Ennen yhdistymistä molemmilla yhtiöillä oli luonnollisesti omat tietojärjestelmät. Spartan avulla yhteistä tietoarkkitehtuuria on mallinnettu onnistuneesti.

– Meillä on EnerKey-järjestelmä, jota myymme SaaS-palveluna asiakkaillemme. Asiakkaamme käyttävät sitä energiankulutustiedon seuraan. Lisäksi sinne voi kirjata erilaisia energiatehokkuustoimenpiteitä ja seurata niiden vaikuttavuutta, kertoo EnerKeyn Chief Operating Officer Katri Honkonen.

Yhteenliittymä loi tarpeen tietoarkkitehtuurin mallintamiselle

Kun Honkonen tuli taloon vuonna 2015, oli kahden yhtiön yhdistyminen vastikään tapahtunut. Sparta tuli mukaan kuvioon hyvin pian yhdistymisen jälkeen.

– Molemmilla yhtiöillä oli omat tietojärjestelmät ja tarve tietoarkkitehtuurin mallintamiselle oli kova, Honkonen muistelee.

– Sparta tuli tekemään sitä meidän kanssamme. Aika pian he tulivat mukaan työstämään myös myyntiprosessiamme ja sen tukena toimivaa CRM-järjestelmää, Honkonen jatkaa.

”Spartasta saa kyllä hyvän yhteistyökumppanin”

“Sparta on toimittanut täsmälleen sitä palvelua, mitä olemme tarvinneet ja halunneet. Heiltä on löytynyt hyvin erityisesti asiakas- ja ydintiedon hallintaan liittyvää osaamista.”

Paras asia Spartan kanssa tehtävässä yhteistyössä on Honkosen mukaan ollut se, kuinka “kaikki onnistuu.” Kysyipä mitä tahansa Spartan osaamiseen liittyvää, järjestyy palvelu joustavasti, ketterästi ja nopeasti. Asiakkaan ei ole tarvinnut odotella – Sparta järjestää asiat niin, että asiakas saa varmasti kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivaa palvelua. Ei tarvitse miettiä, onnistuuko jonkin sovitun asian toteutus. Odotettu tulos syntyy aina.

– Sparta on toimittanut täsmälleen sitä palvelua, mitä olemme tarvinneet ja halunneet. Heiltä on löytynyt hyvin erityisesti asiakas- ja ydintiedon hallintaan liittyvää osaamista, Honkonen kiittelee.

– Spartasta saa kyllä hyvän yhteistyökumppanin. Erityisesti arkkitehtuuripuolella ja Master Data Managementin osalta luottaisin kyllä Spartan tekemiseen ja osaamiseen, Honkonen summaa.

Sparta on liiketoimintatiedon ja toiminnankehittämisen täyspalvelutalo. Palveluihin kuuluvat muun muassa tietoturva- ja kyberturvallisuuspalvelut, liiketoiminnan kehittämispalvelut sekä tiedonhallintapalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi