Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Robottiprosessit vapauttavat Vantaan Energian työntekijöiden aikaa mielekkämpään ja tuottavampaan tekemiseen

Vantaan Energialla on tällä hetkellä tuotannossa 10 robotiikkaprosessia. Kehitys- ja analytiikkapäällikkö Stefan Forsström arvelee niiden säästävän yhden henkilötyövuoden. Kun osa töistä on siirtynyt roboteille, vapauttaa se henkilöstöltä aikaa mielekkäämpään ja tuottavampaan tekemiseen.

Vantaan Energialla työskentelee yli 330 henkilöä, joista suurin osa tekee työtä, jossa ohjelmistorobotiikkaa voi hyödyntää.

– Prosessien tehostaminen on meille todella tärkeää, Vantaan Energian kehitys- ja analytiikkapäällikkö Stefan Forsström painottaa.

Staria valikoitui rautaisen ja monipuolisen osaamisensa ansiosta

Forsströmin kollega kertoi tälle tekevänsä Starian kanssa ohjelmistorobotiikkaprojektia eräässä toisessa yrityksessä.

– Meillä oli loppusuoralla muutama toimittajaehdokas, joista valitsimme Starian. Heillä on rautaista osaamista ohjelmistorobotiikasta ja UiPath-tuotteesta. Lisäksi heillä on osaamista koko prosessin läpiviemisestä, prosessien kartoittamisesta, kouluttamisesta sekä tietysti itse tekemisestä ja ylläpidosta, Forsström perustelee.

Tällä hetkellä Vantaan Energialla on tuotannossa 10 robottiprosessia.

– Olemme arvioineet, että säästämme niillä yhden henkilötyövuoden. Nyt ne henkilöt, joiden töitä on siirtynyt roboteille, voivat keskittyä järkevämpään ja tuottavampaan tekemiseen. Se on koko asian ydin, Forsström summaa.

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi