Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Staria helpottaa franchise-ketju Alinan yrittäjien arkea

Alina-ketju tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kotityö- ja hoivapalveluja, kotisairaanhoitoa, lapsiperheiden kotipalveluja sekä etälääkäripalveluja. Lähes kaikki ketjun yksiköt ovat paikallisen yrittäjän vetämiä. Vuonna 2019 yrityksiä oli yhteensä noin 30 ympäri maata. Staria vastaa emoyhtiön sekä kaikkien ketjun yrittäjien taloushallinnosta.

“Ihan niin kuin ennen vanhaan kodinhoitajat menivät asiakkaiden luokse, teemme me yhä asiakkaan luona ihan kaikkea. Olemme esimerkiksi asiointiapuna tai saatamme asiakkaita lääkäriin”, kertoo Iisalmella toimiva Alina-yrittäjä Minna Partti.

Ylivoimainen kumppani taloudellisesti ja laadullisesti

Starian ja Alina-ketjun yhteistyö on hyvin laajamittaista kattaen sekä emoyhtiön että kaikkien ketjun yrittäjien kokonaistaloushallinnon.

“Kumppania valitessa Staria näyttäytyi sekä taloudellisesti että laadullisesti aika ylivoimaisena. Totta kai meillä oli myös tiedossa tämä Starian erikoistuminen nimenomaan franchise-yritysten taloushallintoon”, muistelee Alina Hoivatiimin toimitusjohtaja Satu Jäntti.

“Meillä on Starialta palkanlaskenta ja kirjanpito. Käytössämme on Netvisor-ohjelmisto, jonka kautta tiedot siirtyvät hoitotyön ohjelma HILKASTA sinne. Se kyllä helpottaa töitä huomattavasti ja apu on ollut todella iso. Olen ollut kiitollinen”, Partti kertoo.

Keskustelu on mutkatonta

“Starialla on kuunneltu yrittäjää.”

Käytännössä yrittäjillä on Starialla henkilökohtaiset kirjanpitäjät ja palkanlaskijat. Ketjuhallinnolle on puolestaan oma ohjausryhmänsä.

“Aina on ollut mutkatonta soittaa ja keskustella asioista suoraan Starian ihmisten kanssa”, Jäntti kiittelee.

“Starialla on kuunneltu yrittäjää. Jos meiltä tulee palautetta, niin siellä reagoidaan heti. Starian palvelut helpottavat yrittäjän arkea ja vähentävät työkuormaa huomattavasti”, Partti summaa.

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi