Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Autoilija Pekka Tuulonen: “En vaihtais mihinkään”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Oululainen taksiyrittäjä Pekka Tuulonen on huollattanut sekä Ford Mondeo-malliset työautonsa että oman siviiliautonsa Suomen Autohuollossa jo vuodesta 2011 lähtien. Pitkän yhteistyön aikana on Pekalle syntynyt täysi, sataprosenttinen luottamus Suomen Autohuollon toimintaa kohtaan.

– Toimin Oulussa taksiautoilijana. Aiemmin, vuosina 1970-1989 toimin autokoulun opettajana, joista 11 vuotta autokouluyrittäjänä. Sen jälkeen aloin ajaa taksia. Oman taksiyrityksen perustin vuonna -99, Pekka muistelee.

“Palvelu pelaa! Uskon ja luotan täysin siihen, että aina laitetaan kuntoon kaikki, mitä pitää. Joskus töihin on tultu tarvittaessa jopa viikonloppuna kotoa. Kaiken kaikkiaan aivan huippuhomma!”

Yhteinen kieli tuttujen työntekijöiden kanssa

Suomen Autohuollon asiakkaaksi Pekka siirtyi vuonna 2011. Aiemmin hän oli huollattanut autonsa eräässä toisessa oululaisessa autoliikkeessä, mutta sen jättäessä Fordin edustuksensa pois, siirtyivät Pekalle tutut työntekijät Suomen Autohuollolle töihin. Tuttujen työntekijöiden mukana myös Pekka siirsi autojensa huollon Suomen Autohuollolle.

– Puhumme samaa kieltä ja ymmärrämme toisiamme – aina työn vastaanotosta asentajiin. Samaan tahtiin ja malliin on hommat täällä jatkunut kuin aiemminkin. Olen tyytyväinen siihen, Pekka summaa.

“Palvelu pelaa!”

Suomen Autohuolto toteuttaa kaikki Pekan työ- ja siviiliautojen tarvitsemat huoltotyöt. Pekalle tärkeitä ja merkittäviä seikkoja Suomen Autohuollon toiminnassa ovat erityisesti luotettavuus sekä se, että palvelu pelaa. Hän voi omien sanojensa mukaan olla aina varma siitä, että kaikki on kunnossa ja toiminnassa, kun auto huollosta haetaan.

– Palvelu pelaa! Uskon ja luotan täysin siihen, että aina laitetaan kuntoon kaikki, mitä pitää. Joskus töihin on tultu tarvittaessa jopa viikonloppuna kotoa. Kaiken kaikkiaan aivan huippuhomma, Pekka kiittelee.

– Harvoin nykyään pystyy ketään tai mitään suosittelemaan, mutta Suomen Autohuoltoa voin ja olenkin jo suositellut varauksetta. Yleisesti jos joku on jotakin suositellut ja sen perusteella onkin tullut pettymys, niin suosittelijahan siitä saa moitteet. Niitä ei minun tässä tapauksessa ole tarvinnut pelätä, Pekka kertoo.

“En vaihtais mihinkään”

– Olen työni parissa monta vuotta kääntänyt ja vääntänyt kaikenlaisten autoasioiden parissa, enkä enää jaksa miettiä kaikkea niin paljoa. Minulle riittää, että homma toimii. Ja Suomen Autohuollolla se toimii. Olen hieman hankala ukko, mutta heidän kanssaan pärjään. En vaihtais mihinkään, Pekka naurahtaa.

Suomen Autohuolto Oy on henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen keskittynyt yritys. Yritys toimii Oulussa ja Tampereella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi