Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Matti Kokkonen: “Suomen Autohuollossa pistetään asiat kuntoon”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Parturi-kampaajayrittäjänä toimiva nokialainen Matti Kokkonen on huollattanut XC90-mallisen Volvonsa Suomen Autohuollon Tampereen toimipisteessä nyt noin kolmen vuoden ajan. Suomen Autohuolto on toteuttanut Matin Volvon tarvitsemat normaalit määräaikaishuollot sekä muutaman isomman korjaustyön.

– Se taisi olla vuosi 2013, kun vein autoni Suomen Autohuoltoon ensimmäisen kerran ihan vain määräaikaishuoltoon. Olin aiemmin nähnyt heidän mainoksensa jossakin ja ajatellut, että voisin kokeilla välillä jotain uutta, Matti muistelee.

“Tuttavani, jolla on myös tuliterä Volvo, kyseli kerran, että missä käytän autoni huollossa. Vastasin, että Suomen Autohuollossa ja kerroin, että siellä on ainakin minun autoni laitettu kuntoon!”

“Oli hyvä päätös vaihtaa!”

Näin jälkeenpäin ei kokeilu ole Mattia kaduttanut. Sekä tavalliset huollot että isommat korjaustyöt ovat sujuneet hyvin, eikä Suomen Autohuollon ole juurikaan tarvinnut korjailla omia jälkiään kerralla kunnolla tehtyjen töiden jälkeen. Matin autoon on uusittu muun muassa turbo, webasto sekä nelivedon jakojärjestelmä.

– Oli hyvä päätös vaihtaa! Verrattuna edelliseen autohuoltooni, niin paljon paremmin on tässä talossa hommat pelittäneet. Vain kerran on yksi kannen tiiviste jouduttu laittamaan uusiksi, mutta sekin meni takuuseen. Edellisessä paikassa taas tehtiin useammin mokia ja omia jälkiä jouduttiin jatkuvasti paikkaamaan. Täällä ei ole ollut sellaista, Matti kertoo.

“Hän on hyvä mekaanikko, joka hoitaa työnsä ajallaan”

Auto on hankittu Matin metsästysharrastusta varten. Metsästysmatkat ovat usein hyvin pitkiä ja kaukana autokorjaamoista. Auton on siis Matin sanojen mukaan oltava varmassa kunnossa kesät talvet sekä kestettävä huonoja ajo-olosuhteita.

Kuluneiden kolmen vuoden ajan on Matin Volvoa huoltanut Suomen Autohuollon Volvo Omamekaanikko Kalle Ketonen. Kalle saa Matilta kiitosta erityisesti siitä, että hän tekee etukäteen diagnoosia auton kunnosta ja siitä, millaisia huolto- tai korjaustöitä sille olisi tulevaisuudessa hyvä tehdä. Kalle myös laskee, mitä nämä työt tulisivat Matille kustantamaan.

– Ketonen on huoltanut autoani koko tämän ajan. Hän on hyvä mekaanikko, joka hoitaa työnsä ajallaan. Meidän keskinäiset välimme ovat pelittäneet todella hyvin. On hyvä, että hän itse sanoo, mitä kannattaisi tulevaisuudessa korjata. Tällöin autoni ei koskaan pääse siihen pisteeseen, että se voisi jättää tielle, Matti kiittelee.

– Suomen Autohuollossa pistetään asiat kuntoon ja hoidetaan pois päiväjärjestyksestä. Voin suositella heitä ja itse asiassa olenkin jo suositellut. Tuttavani, jolla on myös tuliterä Volvo, kyseli kerran, että missä käytän autoni huollossa. Vastasin, että Suomen Autohuollossa ja kerroin, että siellä on ainakin minun autoni laitettu kuntoon!

Suomen Autohuolto Oy on henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen keskittynyt yritys. Yritys toimii Oulussa ja Tampereella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi