Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Hoivatilat rakensi päiväkoti Kotolalle vuokrattavat toimitilat

Päiväkoti Kotola on yksityinen päiväköti Rovaniemellä, jolla on yhteensä kolme toimipistettä. Yksi niistä on Saarenkylän Kotola, joka avasi ovensa vuonna 2016. Laadukkaat ja hyvin kodinomaiset päiväkotitilat ovat Hoivatilojen rakentamat. Päiväkoti Kotola ei omista valmista kiinteistöä, vaan toimii siinä vuokralaisena.

Päiväkoti Kotola tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta panostaen toiminnan aktiivisuuteen ja monipuolisuuteen. Toimintaa halutaan tarjota lapsille kodinomaisessa ympäristössä kaikilla kolmella eri toimipisteellä.

– Teemme sellaista työtä, johon perheet ovat olleet todella tyytyväisiä. Suuri valttikorttimme on oma kokki. Uudelta valmistuskeittiöltämme lähtee ruoka kaikkiin toimipisteisiimme, kertoo yrittäjä Mari Jolanki.

“Kiinteistön hankinta on iso kustannus, ja tässä mallissa sen hoitaa Hoivatilat. Näen, että tämä malli on todella järkevä.”

– Saarenkylän Kotola on uusin, vuosi sitten auennut päiväkotimme. Täällä saamme nauttia uusista, hienoista ja laadukkaista tiloista, joita meillä on tässä noin 1100 neliön verran, Jolanki summaa.

”Kaikista tärkein valintaperuste oli se, että heillä oli valmius tarjota meille vuokrattavat tilat”

Saarenkylän Kotola sai alkunsa, kun Rovaniemen kaupunki yksityisti kolme kunnallista päiväkotia, joista Kotola sai kaksi. Saarenkylän päiväkotiin liittyi ehto: toimintaa piti laajentaa samalle tontille vähintään kolmen päiväkotiryhmän verran. Lopulta alkuperäinen sekä uusi päiväkoti päätettiin yhdistää yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi ja ryhmien määrä nousi yhteensä kahdeksaan.

– Yritin aluksi etsiä paikallista toimijaa rakentamaan. Sellaista yritystä ei kuitenkaan löytynyt, jolla olisi ollut rahkeet näin iso, noin kolmen miljoonan projekti tänne Saarenkylään.

– Hoivatiloilta tuli meille heti vihreää valoa. He luottivat meihin uutena toimijana. Kaikista tärkein valintaperuste oli se, että heillä oli valmius tarjota meille vuokrattavat tilat. Meillä ei ollut intressejä rakentaa ja omistaa kiinteistö, vaan halusimme, että toinen taho omistaa kiinteistön sekä huolehtii sen kunnossapidosta, Jolanki painottaa.

Yhteinen sävel löytyi heti alussa

Rakennusprojekti täytyi toteuttaa hyvin tiukalla aikataululla. Yhteinen sävel ja molemminpuolinen luottamus löytyivät heti yhteistyön alussa. Päiväkodin tiloissa haluttiin pyrkiä ulkoisesti pois steriilistä tyylistä. Sen sijaan tiloihin haluttiin tuoda lämpöä, värejä ja mielenkiintoisia materiaaleja. Materiaalien oli kuitenkin oltava helppohoitoisia. Rakennusvaiheessa kiinnitettiin hyvin paljon huomiota siihen, että valmiista kiinteistöstä tulisi terve.

– Prosesissa otettiin minut sekä päiväkoti Kotola asiakkaana todella hyvin huomioon. Meillä oli koko ajan nimetty yhteyshenkilö, joka oli minun puoleltani varmistamassa, että täällä kaikki sujuu hienosti, Jolanki sanoo.

– Sekin oli ihan mahtavaa asiakaspalvelua, että kun kesken kaiken halusin vielä laajentaa ja tehdä ylimääräisiä panostuksia ylimääräisellä kustannuksella, niin nekin hoituivat hyvin.

”Suosittelen Hoivatiloja kenelle tahansa, joka tarvitsee uusia toimitiloja”

Rakennusprojekti valmistui loppuvuodesta 2016 ja päiväkoti avasi ovensa. Vaikka ryhmien suuri määrä aluksi hieman hirvitti Jolankia, on hän todennut, että terveet päiväkotitilat kiinnostavat. Tällä hetkellä kaikki päiväkodin ryhmät ovat täynnä ainakin kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

– Suosittelen Hoivatiloja kenelle tahansa, joka tarvitsee uusia toimitiloja. Kiinteistön hankinta on iso kustannus, ja tässä mallissa sen hoitaa Hoivatilat. Näen, että tämä malli on todella järkevä, Jolanki kuvailee.

– Työskentely heidän kanssaan oli todella mukavaa ja olemme edelleen yhteydessä. Kun rakennus on valmis, niin he eivät vain katoa, vaan ovat saavutettavissa. Tulemme olemaan tekemisissä varmasti vielä pitkään. Suunnittelemme jo seuraavaa projektia yhdessä heidän kanssaan!

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi