Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Hoivatilat rakentaa Sipoon kunnalle päiväkotikiinteistöjä luotettavasti ja nopeasti

Kovassa kasvussa oleva Sipoon kunta ja päiväkoti- sekä hoivakiinteistöjen rakentamiseen erikoistunut Hoivatilat tekevät yhteistyötä kunnan päiväkotikiinteistöjen rakentamisen saralla. Hoivatilat on pystynyt vastaamaan Sipoon kunnan tarpeisiin nopeasti ja laadukkaasti.

Sipoon kunta kasvaa parhaillaan rajusti ja on tällä hetkellä prosentuaalisesti Suomen nopeimmin kasvava kunta. Kuntaan muuttaa paljon uusia lapsiperheitä, ja yksi kasvavan kunnan tärkeistä kulmakivistä ovatkin toimivat varhaiskasvatuksen palvelut. Yksi kunnan päiväkodeista, Talman päiväkoti, on Hoivatilojen rakentama ja omistama.

“Tilakokonaisuus toimii ja huoltajat ovat tyytyväisiä. Tilat ovat turvalliset ja terveelliset.”

– Starttilaukaus uuden päiväkodin rakentamiselle oli se, että meillä oli yksi päiväkoti, jossa oli sisäilmaongelmia. Tilanteeseen piti saada ratkaisu. Meidän oli selvitettävä, kuinka saisimme korvaavat tilat mahdollisimman nopeasti, muistelee Sipoon kunnan sivistysjohtaja Kurt Torsell.

– Kartoitimme erilaisia malleja ja tulimme silloin siihen tulokseen, että Hoivatilojen ehdottama malli oli meille nopein, luotettavin ja helpoin vaihtoehto, hän jatkaa.

Tiivistä yhteydenpitoa sekä raportointia

Talman päiväkodin rakentamisesta päätettiin syksyllä 2015. Samaan aikaan päätettiin myös palvelusetelien käyttöönotosta. Ensimmäiset lapset pääsivät aloittamaan uudessa päiväkodissa syksyllä 2016. Hoivatilat toivat päiväkotiin myös palveluyrityksen, joka tuottaa päiväkotipalvelut.

– Olimme Hoivatilojen kanssa tiiviisti yhteydessä sen jälkeen, kun olimme päättäneet ottaa palvelusetelimallin käyttöön sekä valinneet heidät uuden päiväkodin rakentajaksi. Saimme heiltä koko ajan raportteja siitä, miten asiat etenevät ja ollaanko aikataulussa. Aikataulussa pysyttiin.

– Palvelusetelit toimivat Sipoossa niin, että päiväkoteihin liittyvät maksut ovat samoja niin yksityisellä kuin kunnallisella. Huoltajat päättävät itse, menevätkö heidän lapsensa kunnalliseen vai yksityiseen päiväkotiin, Torsell avaa.  

– Yhteistyö palvelun tuottajan kanssa on myös toiminut. Olemme olleet tyytyväisiä, Torsell summaa.

Turvalliset ja terveelliset tilat

Hoivatilat omistaa Talman päiväkodin kiinteistön ja vastaa sen ylläpidosta. Ratkaisu on Torsellin mukaan kunnalle kokonaisuutena helppo, kun sekä kiinteistöstä että palvelusta vastaa joku muu. Kunta kuitenkin valvoo sitä, että palvelu vastaa sitä, mitä on yhteisesti sovittu. Tulevaisuudessa kunta aikoo jatkaa yhteistyötään Hoivatilojen kanssa.

– Tilakokonaisuus toimii ja huoltajat ovat tyytyväisiä. Tilat ovat turvalliset ja terveelliset, Torsell kuvailee.

– Tulevaisuuden osalta olemme päättäneet niin, että kasvuun vastataan yksityisillä päiväkodeilla sekä ylläpitämättä kunnallisen tuotannon nykyistä tasoa. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on tilaa ja suunnitelmissa myös laajentaa palvelusetelitoimintaa. Seuraava askel on vuoden 2018 syksyllä Nikkilään valmistuva neljän ryhmän päiväkoti. Yhteistyö Hoivatilojen kanssa siis jatkuu!

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi