Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Meri Haahtela: ”Kaikki sujui vaivattomasti”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Meri Haahtela asuu perheineen Helsingissä. Viisihenkisen perheen koti on kaksikerroksinen 160 neliön rivitaloasunto. Suomen Sisustustakka toimitti perheen kotiin rakennuksen yhteydessä Contura 26K-takan Premodul-savupiippujärjestelmällä.

Rivitaloasunto valmistui vuonna 2015. Meri Haahtela ja hänen miehensä ostivat asunnon talon rakennusvaiheessa, jolloin he pääsivät vaikuttamaan myös useisiin asunnon sisustuksellisiin elementteihin sekä muihin ratkaisuihin. Yksi tehdyistä valinnoista oli takka.

– Etsimme internetistä erilaisia vaihtoehtoja. Takan suhteen ei rakentajan puolelta ollut mitään muita rajoitteita kuin painoraja. Saimme valita sellaisen takan kuin itse halusimme, kunhan se vain oli sopivan painoinen, Meri muistelee.

”Suomen Sisustustakalla oli kattava valikoima”

“Suomen Sisustustakalla oli kattava valikoima muihin toimijoihin verraten. Tämä takka osui silmään ja miellytti meitä molempia.”

Meri ja hänen miehensä kilpailuttivat useamman takan eri toimittajilta. Lopulta parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautui Suomen Sisustustakan toimittama Contura 26K-takka Premodul-savupiippujärjestelmällä.

– Suomen Sisustustakalla oli kattava valikoima muihin toimijoihin verraten. Tämä takka osui silmään ja miellytti meitä molempia. Halusimme keraamisen kaakelin ja hieman kaakeliuunia muistuttavan takan. Tykästyimme myös takan yläosaan saatavaan pizzauuniin. Ulkonäkö oli merkittävä tekijä, Meri kertoo.

Nopea ja vaivaton kokonaisuus

“Asennus sujui nopeasti ja meidän kannaltamme hyvin vaivattomasti”

Takan toimitus tapahtui rakennuksen aikana ja se oli valmiina paikallaan talon muuttotarkastukseen mennessä. Muuton jälkeen on takka ollut aktiivisessa käytössä. Se tuo lämpöä ja luo tunnelmaa.

– Asennus sujui nopeasti ja meidän kannaltamme hyvin vaivattomasti, Meri kiittele.

– Erityisesti talvisin lämmitämme takkaa useita kertoja viikossa. Takka on siis sekä sisustuselementti että osa lämmitysjärjestelmäämme. Se ei ole varaava, mutta tuo lämpöä sopivasti, Meri kuvailee.

”Meidän ei tarvinnut tehdä kovinkaan paljoa”

Asiointi Suomen Sisustustakan kanssa sujui Merin mukaan hyvin sekä vaivattomasti. Valinnan jälkeen hän muistaa hoitaneensa takkaan liittyviä asioita vain parin puhelun verran. Suomen Sisustustakan palvelua hän kuvailee nopeaksi sekä joustavaksi.

– Meidän ei tarvinnut tehdä kovinkaan paljoa, vaan pääsimme aika helpolla. Takan kanssa säädettiin rakennusaikana huomattavasti vähemmän kuin monen muun asian kanssa, Meri sanoo.

– Kaikki sujui vaivattomasti ja olemme olleet tyytyväisiä!

Suomen Sisustustakka on täyden palvelun takkatoimittaja, jonka valikoimaan kuuluvat niin varaavat takat, kiertoilmatakat, takkasydämet kuin manttelitakatkin. Takkojen lisäksi yritys toimittaa ja asentaa savupiiput katolle asennettavine juuripellityksineen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi