Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Tove Sundström-Kortetmäki: ”Ammattimaista palvelua alusta loppuun”

Tove Sundström-Kortetmäki asuu perheineen Espoossa vuoden 2016 kevättalvella valmistuneessa omakotitalossa. Perhe halusi uuteen kotiinsa takan, joka miellyttää silmää, ollen samalla käytännöllinen. Juuri heille sopiva Contura-takka löytyi Suomen Sisustustakan valikoimasta.

Tove tutustui Suomen Sisustustakkaan ensimmäisen kerran googlettamalla takkatoimittajia. Ulkonäkö ratkaisi: juuri tämä Contura-takka teki vaikutuksen.

“Saimme ammattimaista palvelua alusta loppuun”

– Tämä takka sai aikaan wau-efektin. Se oli juuri sellainen takka, jota olimme etsineet, eli selkeä, pieni design-takka. Aiemmassa kodissamme oli iso ja varaava takka, joka lämpeni hitaasti. Tätä taas on helppo käyttää, kun haluaa saada nopeasti lämpöä tai tunnelmaa, Tove toteaa.

Asennus yhdessä työpäivässä

Mieluisan takan lisäksi Suomen Sisustustakka tarjosi erinomaisen asiakaspalvelun. Palvelu oli helppoa, selkeää ja ammattimaista.

– He auttoivat esimerkiksi selvittämällä, minkälaisia vaatimuksia Espoon kaupungin rakennusvalvonnalla on takan rakentamisen suhteen. Myös tuotteen toimitus ja asennus sujuivat vaivattomasti. Asentaja tuli aamulla töihin, ja illalla kun saavuimme kotiin, oli takka valmiina paikallaan, Tove kertoo.

Suositukset myös muille

Takka on toiminut perheen käytössä hyvin, eikä siitä ole löytynyt mitään moitittavaa. Erityisen tyytyväisiä he ovat saamaansa kokonaispakettiin.

– Takka on erittäin komea design-takka. Mielestäni se on moderni, mutta sopii samalla niin vanhaan kuin uuteen taloon. Palvelu sisälsi toimituksen, asennuksen sekä asiantuntevan myyjän, joka avusti meitä haluamamme tuotteen hankinnassa. Voisinkin suositella Suomen Sisustustakkaa myös muille. Saimme heiltä ammattimaista palvelua alusta loppuun, Tove sanoo lopuksi.

Suomen Sisustustakka on täyden palvelun takkatoimittaja, jonka valikoimaan kuuluvat niin varaavat takat, kiertoilmatakat, takkasydämet kuin manttelitakatkin. Takkojen lisäksi yritys toimittaa ja asentaa savupiiput katolle asennettavine juuripellityksineen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi