Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

SuperParkissa viihtyy koko perhe

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jami, Milka ja Kaapo ovat tulleet Turun SuperParkiin hauskanpidon ja monipuolisten aktiviteettien perässä. SuperPark on heille paikkana tuttu, sillä konsepti on jo ennestään testattu ja hyväksi todettu.

– Täällä Turun SuperParkissa olemme ensimmäistä kertaa. Tampereen SuperParkissa olemme käyneet useampaan otteeseen, ja Oulussa myös kerran, Jami kertoo.

– Varmaan juuri tämä energisyys ja liikunnallisuus viehättää. SuperParkeissa löytyy kaikenlaista tekemistä kaiken ikäisille. Olemme esimerkiksi hyppineet trampoliineilla, ajelleet polkuautoilla, kiipeilleet sekä pelanneet salibandya ja koripalloa, hän jatkaa.

Aktiviteetteja laidasta laitaan.

Milkan mielestä puiston parasta antia ovat olleet erilaiset seikkailuradat. Kaapo taas on tykännyt erityisesti polkuautoista, Jami-isän innostuessa koripallosta.

– Pääsi pitkästä aikaa heittelemään. Aika harvassa paikassa pääsee kokeilemaan yhdellä kertaa vähän kaikenlaista, Jami toteaa.

Myös puiston valvonta saa kiitosta.

– Kyllä täällä on turvallista olla. Muksut seikkailevat ihan yksinänsä, ja kaikki on kyllä otettu huomioon, Jami kertoo.

– Ehdottomasti voi suositella, tänne vain koko perheellä viihtymään. Isät ja äiditkin viihtyvät varmasti, hän sanoo lopuksi.

SuperPark on sisäaktiviteettipuisto, josta löytyy kymmeniä erilaisia aktiviteetteja, tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi