Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Voimme suositella SuperParkia ihan kaikille lapsiperheille”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Laura ja Teemu ovat tulleet lastensa Kaarlen ja Ainon kanssa viettämään lomaa Turun Holiday Club Caribiaan. Ensin aikaa on kulutettu kylpylän puolella, ja seuraavana vuorossa on ollut saman katon alla sijaitseva aktiviteettipuisto SuperPark.

Päivän aktiviteetteihin on tähän mennessä sisältynyt trampoliineilla pomppiminen, salibandy ja jalkapallo. Koko perhe onkin viihtynyt SuperParkissa hienosti.

– Suurin piirtein tiesimme, mitä tuleman pitää. Vähän mietimme, ovatko lapset vielä liian pieniä, mutta hyvin on mennyt, Laura kertoo.

– Kyllä olemme tykänneet, ja aika on mennyt tosi nopeasti. Lapset on saanut täällä liikkeelle, ja se on aina hyvä asia, Teemu jatkaa.

Turvallinen ympäristö leikeille

Vaikka SuperParkissa on riehakas tunnelma ja paljon lapsia, myös turvallisuus on kunnossa. Valvojia riittää, ja he pitävät huolen siitä, että ihmiset noudattavat sääntöjä ja antavat vuoron myös muille.

– Onhan se tärkeää, että turvallisuus säilyy ja lapset saavat käyskennellä vapaasti, ja että kaikki pääsevät aktiviteetteihin vuorollaan. Kyllä tämä on turvallinen paikka, ja hyvillä mielin voi tulla lasten kanssa, Teemu sanoo.

Ajanviettoa yhdessä lasten kanssa

Hienoimmaksi asiaksi puistossa vanhemmat kertovat sen, että puistossa pystyy osallistumaan lasten kanssa yhdessä.

– Voimme suositella SuperParkia ihan kaikille lapsiperheille. Miksei isovanhemmillekin, niin pääsevät näkemään, mitä lapsenlapset tekevät. Saa heidätkin liikkeelle, pariskunta naurahtaa lopuksi.

SuperPark on sisäaktiviteettipuisto, josta löytyy kymmeniä erilaisia aktiviteetteja, tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi