Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: Talenomin neuvontapalvelun hyöty näkyy Viherviisikon viivan alla

Sen jälkeen, kun Viherviisikon omistaja Tapio Posti otti Talenomin neuvontapalvelun käyttöönsä, ei ikäviä yllätyksiä ole tullut vastaan vuoden lopussa. Postin mukaan Talenomiin tehty sijoitus tulee yrittäjälle moninkertaisesti takaisin.

“Halusimme siirtää kirjanpitomme uudistuvampaan ja kattavampaan toimistoon. Talenomin kanssa vaatimuksemme kohtasivat”

Puutarha- ja vihersisustusyritys Viherviisikkoa pyörittävä Tapio Posti on kirjanpitoonsa tyytyväinen yrittäjä. Yritysmaailmassa seniori-ikään yltäneen, 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän ja parikymmentä vakituista työntekijää työllistävän Viherviisikon kirjanpidosta vastaa Talenom. Postin käytössä on myös Talenomin tarjoama neuvontapalvelu. Talenom osoittautuikin Postille hyväksi kumppaniksi.

– Olemme yrityksenä kehittyneet, jolloin myös vaatimuksemme ovat kasvaneet. Halusimme siirtää kirjanpitomme uudistuvampaan ja kattavampaan toimistoon. Talenomin kanssa vaatimuksemme kohtasivat. Esimerkiksi Talenomin sähköinen järjestelmä, jonka avulla voi tarkastaa tilanteen missä vain ja milloin vain, oli meille erittäin hyvä, Posti luettelee.

”Yrittäjä tarvitsee oman ruoskansa”

“Talenomilla ajatellaan myös kokonaisuutta, sitä että pääsemme tavoitteisiin ja pysymme budjetissa”

Erityisen tyytyväinen Posti on Talenomin ammattimaisuuteen ja kykyyn tarjota ulkopuolista näkemystä Viherviisikon ja Postin suunnitelmiin.

– Talenom on ollut minulle ikään kuin henkilökohtainen ruoska, joka sanoo mitä ei tehdä ja mitä tehdään. On tärkeää, että minulle voidaan suoraan sanoa, mitkä ratkaisut eivät ole hyviä. On myös hyvä, että näkemys tulee yritykseni ulkopuolelta, joltain, joka näkee toiminnan eri silmällä. Siinä suhteessa minulla on todella hyvä yhteyshenkilö, siitä voin sanoa kiitos, Posti painottaa.

Posti istuu alas Talenomin yhteyshenkilönsä kanssa kerran kuussa ja käy kasvotusten läpi mennyttä kuukautta ja katsoo tulevaa. Lisäksi neuvontapalvelu nimensä mukaisesti antaa neuvoja.

– Olen saanut hyviä neuvoja ja vastauksia hankintoihin ja niiden rahoitusmuotoihin. Talenomilla ajatellaan myös kokonaisuutta, sitä että pääsemme tavoitteisiin ja pysymme budjetissa. Yhteyshenkilö voi sanoa vähän kovemminkin, sillä yrittäjä tarvitsee ulkopuolistakin apua, Posti muistuttaa.

kokemuksia_viherviisikko

Verovuoden lopussa ei tule ikäviä yllätyksiä

Kun kirjanpitotoimisto hoitaa hommansa hyvin, yrittäjän ei tarvitse availla kukkaronsa nyörejä verottajan edessä.

– Loppuvuodesta voi joko saada kauheat mätkyt tai sitten ei saada kauheita mätkyjä. Talenomin avulla minä en ole mätkyjä saanut, Posti hymyilee.

Postin mielestä yrittäjien ei kannata pelätä Talenomin palvelujen olevan turha sijoitus.

– Se sijoitus tulee moninkertaisesti takaisin. Voin suositella asiantuntijapalvelun ottamista lämpimästi. Yrittäjän ei oikeasti kannata miettiä, ottaako tämän vai ei. Kyllä se hyöty loppuvuodesta näkyy viivan alla, kun tuloksia katsotaan, Posti summaa.

Talenom on tilitoimisto, joka on tunnettu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten kumppanina. Talenomin tarjontaan kuuluvat esimerkiksi tilitoimistopalvelut ja vero- ja lakipalvelut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi