Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Anne Rinkinen: “Pidän tallia hyvänä sijoituksena sijoituskorissani”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Tamperelainen Anne Rinkinen toimii yrittäjänä ja asuntosijoittajana. Annella ja hänen miehellään on yksi Talliosakkeen talli, jota he käyttävät tällä hetkellä varastotilana. Sijoituksena talli on Annen mukaan hyvä, sillä se sopii moniin tarkoituksiin ja on tarvittaessa helppo vuokrata tai myydä eteenpäin.

– Stailaan usein myyntikohteitani hieman. Käytän tallia stailaukseen käytettävien huonekalujen ja remonttitarvikkeiden säilytykseen. Tämä oli ykkösprioriteetti ja suurin syy tallin hankinnalle, Anne kertoo.

– Asun omakotitalossa, mutta pihassa ei ole kuin autokatos, joten säilytän tallissa myös auton renkaita, hän lisää.

Monikäyttöinen tila on tarvittaessa helppo vuokrata tai myydä

Talliosake tuli Annelle ensimmäisen kerran tutuksi, kun hän ja hänen miehensä etsivät sopivaa tilaa kalusteiden sekä tarvikkeiden säilyttämistä varten. Heille selvisi, että Tampereelle oltiin juuri rakentamassa uusia Talliosakkeen talleja, ja he kävivät yhdessä katsomassa jo valmiita tiloja Lempäälässä.

“Tilat vakuuttivat asiallisuudellaan. Talli oli uusi, siisti, toimiva ja korkea.”

– Tilat vakuuttivat asiallisuudellaan. Talli oli uusi, siisti, toimiva ja korkea. Aina hankintoja tehdessäni mietin niille myös jatkokäyttöä. Mietin, miten tila toimisi mahdollisimman monen käytössä, jos haluan myöhemmin vuokrata tai myydä sen. Talliosakkeen talli näytti ja vaikutti siltä, että se toimisi monelle, Anne muistelee.

– Myynnille ei ole mitään estettä. Tilaa voi käyttää esimerkiksi veneen, auton tai tavaroiden säilytykseen, autojen korjaamiseen ja niin edelleen. En tiedä, mihin se ei kävisi, hän jatkaa.

Vaivaton ja huoleton paketti

Kaupantekoprosessi sujui Annen mukaan hänelle työnsä puolesta tutulla rutiinilla selkeästi ja asianmukaisesti. Valmis talli on kooltaan 40-neliöinen ja materiaaleiltaan kestävä sekä monikäyttöinen. Hyvien yhteyksien päässä olevalle tallille on helppo saapua, ja korkeasta ovesta mahtuu isompikin auto. Piha-alue pystyy kunnossa ja siistinä taloyhtiön toimesta.

“Talli on kätevä, helppokäyttöinen ja hyvällä sijainnilla varustettu.

– Tila pärjää hyvin ilman jatkuvia käyntejä tai valvontaa. Minun ei tarvitse käydä siellä erikseen, jos tavaran hakua ei ole. Talli on todella vaivaton ja huoleton, Anne kuvailee.

– Talli on kätevä, helppokäyttöinen ja hyvällä sijainnilla varustettu. Tämä on toimiva paketti, jota suosittelen lämpimästi. Pidän tallia hyvänä sijoituksena sijoituskorissani. Siellä on hyvä olla erilaisia kohteita, Anne summaa.

Talliosake tarjoaa korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille ja yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.