Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Talliosake on hyvä ja turvallinen sijoituskohde

Perttu Aho työskentelee toimitusjohtajana sammutuslaitteita maahantuovassa ja suunnittelevassa yrityksessä. Tämän lisäksi Perttu harjoittaa sivutoimena muutakin liiketoimintaa, ja hän on esimerkiksi Talliosakkeen osakkeenomistaja. Talliosake on yritys, joka myy ja vuokraa tilojaan yrityksille, yksityisille ihmisille ja sijoittajille.

Perttu kiinnostui Talliosakkeesta alun perin etsiessään tiloja omalle harrastustoiminnalleen, vanhoille amerikkalaisille autoille. Hän päätyi kuitenkin vuokraamaan hankkimaansa Talliosakkeen tilaa edelleen. Näin osakkeenomistajuudesta tuli sivutoiminen tulonlähde.

– Sijoitusnäkökulmasta osakkeenomistajuus Talliosakkeella toimii. Tuottosuhde on hyvä. Markkinahintainen vuokra suhteessa kustannuksiin jättää vuokranantajalle selvän liikkumavaran, Perttu vakuuttaa.

Talliosakkeen tilat ovat oivallisia vuokrakohteita

Tällä hetkellä Perttu vuokraa osakettaan erään yrityksen varastotilaksi, mutta tila on sopiva myös liiketoiminnan varsinaiseen harjoittamiseen. Tilojen monikäyttöisyys, muunneltavuus ja toimivuus ovat tekijöitä, jotka takaavat vuokraamisen helppouden.

“Halukkaita vuokralaisia löytyy hyvin, koska tilat ovat monikäyttöisiä.”

– Halukkaita vuokralaisia löytyy hyvin, koska tilat ovat monikäyttöisiä. Palvelut, kuten kiinteistöjen pihojen hoitaminen, toimivat. Lisäksi kohtuullinen kustannustaso takaa sen, että kyseisen tilan vuokraaminen esimerkiksi yritystoimintaan kannattaa, Perttu selittää.

– Tilat ovat laadukkaita ja verrattain kevytrakenteisia. Kaikki perusasiat ovat erittäin hyvässä kunnossa. Mikään rakennus ei koskaan ole virheetön, mutta Talliosakkeen tapauksessa kaikki virheet on tarvittaessa hoidettu kuntoon ja huomioitu jatkossa, Perttu sanoo.

Pienen riskin sijoituskohde

– Olen tyytyväinen hankintaprosessiin. Kaikki tarjottiin kokonaan valmiina. Asian hoitaminen tämän kiinteistövälityksen kautta sujui aivan moitteetta, Perttu kiittää.

Asiakaspalvelun lisäksi Perttu on tyytyväinen sijoituskohteeseen ylipäätään. Hän pitää Talliosakkeen osakkeenomistajuutta pienen riskin sijoituskohteena muun muassa siksi, että hankintameno ei sido valtavia pääomia.

– Pidän talliosaketta keskipitkän tai jopa pitkän tähtäimen sijoituskohteena. Kiinteistöjen hoitokustannukset ja ylläpito on helppoa ja edullista, ja niiden elinkaaren voi olettaa olevan pitkä. Kysyntä on nousujohteista, tyytyväinen sijoittaja kertoo.

Talliosake tarjoaa korkeatasoista harraste-, säilytys- ja toimitilaa kuluttajille ja yrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi