Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Talousjohtajan työstä välittyy aito kiinnostus ja halu auttaa

Kelluvaan rakentamiseen erikoistunut Bluet on kasvuyritys. Ajankäytön järkevöittämiseksi ja resurssien lisäämiseksi Bluet on ulkoistanut taloushallintonsa TalousNosturille. TalousNosturin asiantuntija toimii myös Bluetin talousjohtajana. Kun kiinnostus ja auttamisen halu on aitoa, ei sillä lopulta ole merkitystä, istuuko talousjohtaja Bluetin omalla toimistolla vai ei.

Yksi Bluetin isoin ja julkisin referenssi on Helsingissä toimiva Allas Sea Pool.

– Olemme suunnitelleet ja valvoneet kelluvan alan toteutuksen uima-altaineen, kertoo Bluetin toimitusjohtaja Tytti Sirola.

TalousNosturin mukaantulo oli tärkeää

Kasvuyrityksen vetäjänä Sirolan aika on hänen omien sanojensa mukaisesti koko ajan kortilla.

– Oma to do -listani on noin sadan A4:en pituinen. Välillä tuntuu, ettei se lyhene lainkaan, Sirola naurahtaa.

– Ainoa asia, jonka olen ajatellut voivani aidosti ulkoistaa, on taloushallinto. Sen takia TalousNosturin mukaantulo oli todella tärkeää, hän painottaa.

Sparraaja auttaa pääsemään parempaan lopputulokseen

Sirola kokee, että hänen olisi toimitusjohtana mahdotonta toimia yksin myös talousjohtajana. Tähän vaikuttavat sekä ajankäyttö että tavoiteltu lopputulos.

– Tarvitsen itselleni jonkun sparraajan, joka on tietyissä asioissa minua viisaampi. Mielestäni on todella tärkeää ympäröidä itsensä itseään viisaammilla ihmisillä. Siten saadaan aikaan parempi lopputulos, Sirola sanoo.

– Talousjohtaja tulee käymään kerran kuussa ja vedämme yhdessä työpajan. Sen lisäksi olemme sähköpostitse ja puhelimitse yhteydessä melkein viikoittain. Tuntuu, että hän olisi lähempänä, vaikka istuukin omassa toimistossaan, Sirola hymyilee.

Aito kiinnostus ja halu auttaa

“En kadu hetkeäkään sitä, että päädyimme tähän ratkaisuun. Asiat ovat parantuneet huomattavasti. Tämä oli oikea päätös ja oikea valinta. Olen tyytyväinen.”

Talousjohtajan tehtävien ulkoistaminen voi ymmärrettävästi herättää epävarmuutta sitä harkitsevissa yrityksissä. Sirola kuitenkin kokee, että kun talousjohtaja on riittävän kiinnostunut yrityksestä, voivat hänen tehtävänsä ja palvelunsa olla aivan hyvin ulkoistettuja.

– Meille on ollut todella tärkeää huomata, että palvelu syntyy aidosta kiinnostuksesta ja halusta auttaa meitä yrityksenä sekä ennen kaikkea minua omassa työssäni, Sirola painottaa.

– En kadu hetkeäkään sitä, että päädyimme tähän ratkaisuun. Asiat ovat parantuneet huomattavasti. Tämä oli oikea päätös ja oikea valinta. Olen tyytyväinen, Sirola summaa.

TalousNosturi Oy on asiantunteva tilitoimisto Helsingissä. TalousNosturin asiantuntijat ovat taloushallinnon ja strategisen kirjanpidon ammattilaisia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.