Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

TalousNosturi auttaa Combi Worksia kasvamaan kansainvälisesti

Combi Worksin tavoitteena on uudistaa teollista valmistusta. TalousNosturi on tuonut taloon lisää kaivattua osaamista joustavasti ilman, että jokaiseen osaamistarpeeseen on tarvinnut palkata erikseen lisää väkeä. TalousNosturin avulla myös esimerkiksi talouden seuranta ja raportointi ovat selkeästi helpottuneet.

Combi Worksin tehtävänä on vapauttaa asiakkaidensa resurssit kasvuun ja tuotekehitykseen. Teollisen tuotannon palvelullistamisen avulla mahdollistetaan tuotantoresurssien tehokkaampi käyttö.

– Tavoitteenamme on uudistaa teollista valmistusta. Varsinkin Suomessa ja muissa Suomen kaltaisissa maissa, jotka ovat hyvin teollisuus- ja tuotantovetoisia, on tällä saralla paljon tekemistä uuden ajattelun suhteen, kertoo Combi Worksin toimitusjohtaja Edward Blomstedt.

– Näemme, että meillä on suuri mahdollisuus hyödyntää Suomen kovaa teknistä osaamista ja luoda palvelukonsepti, jota voidaan viedä ulkomaille, Blomstedt jatkaa.

Tukea kansainväliseen kasvuun tarvittavalla osaamisella

“Näin saamme enemmän osaamista ilman, että joka ikiseen osaamistarpeeseen tarvitsee palkata lisää väkeä.”

TalousNosturi vastaa Combi Worksin kirjanpidosta. Lisäksi noin vuoden ajan Combi Works on hyödyntänyt myös TalousNosturin talousjohtajan palveluita. Käytännössä Combi Worksin talousjohtajana on toiminut TalousNosturin ammattilainen.

– Talousjohtaja tukee meitä esimerkiksi tulosraportoinnissa ja seurannassa, Blomstedt selventää.

– Teemme hyvin kansainvälistä bisnestä, sillä teemme hankintoja ja myyntiä melkein 20 maassa. Tähän olemme tarvinneet joustavan palvelun, jonka avulla voimme helpottaa omia kasvupyrkimyksiämme. Näin saamme enemmän osaamista ilman, että joka ikiseen osaamistarpeeseen tarvitsee palkata lisää väkeä, Blomstedt perustelee.

Haasteisiin päästään pureutumaan aiempaa paremmin

Viimeisen kahden vuoden aikana TalousNosturi on Blomstedtin mukaan pystynyt nostamaan omaa profiiliaan ja tukemaan Combi Worksia vielä aiempaa paremmin.

– Yksi konkreettinen hyöty TalousNosturin kanssa tehtävästä yhteistyöstä on se, että nyt me ymmärrämme ja näemme paremmin sen, missä yrityksenä menemme. Olemme myös pystyneet pureutumaan haasteisiin aiempaa paremmin, Blomstedt kertoo.

– Luulen, että tässä on kyseessä molemminpuolinen kasvutarina. Saatan olla välillä aika vaativa asiakas. Siitä huolimatta koen, että he pystyvät vastaamaan tarpeisiimme, Blomstedt hymyilee.

TalousNosturi Oy on asiantunteva tilitoimisto Helsingissä. TalousNosturin asiantuntijat ovat taloushallinnon ja strategisen kirjanpidon ammattilaisia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.