Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Susanna Uusi-Erkkilä: “Sähkölaitos on niin hyvä työpaikka, että muita vaihtoehtoja ei ole tarvinnut miettiä”

Jo 130-vuotias Tampereen Sähkölaitos on energiapalveluiden tuottaja. Tampereen Voimakadulla sijaitsevalla pääkonttorilla työskentelee myös Susanna Uusi-Erkkilä, joka kertoo, että Tampereen Sähkölaitoksella on hyvä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki.

Yksityisasiakkuudet-osaston päällikkö Susanna Uusi-Erkkilä on työskennellyt Tampereen Sähkölaitoksella jo kaksikymmentä vuotta. Hän tuli taloon 19-vuotiaana toimistoharjoittelijaksi.

– Monenlaisia eri työtehtäviä urani varrelle mahtuu, Uusi-Erkkilä muistelee.

Tällä hetkellä yksityisasiakkuudet-osaston päällikkönä hän vastaa kuluttaja-asiakasmyynnistä ja asiakaspalvelutoiminnasta.

Kehittyvää ja luotettavaa toimintaa

Uusi-Erkkilän työtehtävät koostuvat esimiestyöstä, osaston johtamisesta ja kehittämisprojekteista. Tampereen Sähkölaitoksella kehittyminen onkin yksi tärkeimmistä arvoista.

– Kouluttautumiseen on hyvät mahdollisuudet. Jos halua on, niin koulutusta on mahdollista saada, Uusi-Erkkilä kertoo.

Kehittymisen lisäksi luotettavuus ja vastuullisuus näkyvät jokapäiväisessä elämässä.

– Haluamme olla luotettava yritys. Se näkyy niin, että teemme asiat kuten on luvattu ja toimimme vastuullisesti, Uusi-Erkkilä pohtii.

“On tärkeää, että on kiva olla ja viihtyy”

“Tampereen Sähkölaitos on hirveän kehitysmyönteinen yritys, edelläkävijä monessa asiassa alallaan ja pitää hyvää huolta työntekijöistään.”

Tampereen Sähkölaitos pitää huolta työntekijöistään. Kaikille tarjotaan hyvät työvälineet työn tekemiseen. Työterveydenhuolto toimii ja rahoittaapa Tampereen Sähkölaitos jopa työntekijöidensä vapaa-ajan harrastustoimintaa.

– Työllä on iso merkitys. Se on iso osa ihmisen elämästä ja on tärkeää, että on kiva olla ja viihtyy. Tampereen Sähkölaitoksella näin on, Uusi-Erkkilä kehuu.

– Tampereen Sähkölaitos on hirveän kehitysmyönteinen yritys, edelläkävijä monessa asiassa alallaan ja pitää hyvää huolta työntekijöistään. Sähkölaitos on niin hyvä työpaikka, että muita vaihtoehtoja ei ole tarvinnut miettiä, Uusi-Eerikkilä päättää hymyillen.

Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka tuottaa kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi