Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

InBody 770 on osoittautunut erinomaiseksi työkaluksi edistyneempien urheilijoiden kehityksen seuraamisessa

Optimal Performance Center on Helsingin Pasilassa sijaitseva kuntosali ja valmennuskeskus. Keskus on hankkinut InBody 770 -kehonkoostumuksen mittauslaitteen erityisesti edistyneempien asiakkaiden tarpeita silmällä pitäen.

Optimal Performance Center tarjoaa perinteisten kuntosalipalveluiden lisäksi myös työhyvinvointivalmennuksia sekä pienryhmätreenejä.

– Iso tavoitteemme on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja parantamaan suorituskykyään. Asiakkaina meillä on ihmisiä aina kansainvälisen tason kilpaurheilijoista vasta-alkajiin, Optimal Performance Oy:n toimitusjohtaja Joni Jaakkola kertoo.

Tarkat tulokset ohjaavat harjoittelua

InBody 770 on InBodyn lippulaivatuote ja se onkin suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. Laite mittaa erittäin tarkasti niin painon, lihasmassan määrän kuin rasvaprosentin. Optimal Performance Centerissä InBody 770:ä käytetään ensisijaisesti sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka ovat asettaneet itselleen kovia tavoitteita.

– He ovat ihmisiä, jotka ovat jo aika hyvässä kunnossa. Valmennusprojektissa tällaisen asiakkaan kanssa suunnitellaan tarkasti treenaamista, ruokavaliota ja palautumisen optimointia. InBodyn avulla voimme seurata, mihin suuntaan kehitys on menossa ja miten muutokset eri osa-alueisiin vaikuttavat, Jaakkola kertoo.

Käyttökokemus kruunaa kokonaisuuden

“Käyttö on tosi helppoa. Mittaus kestää minuutin-kaksi ja sitten on lappu kourassa.”

Laitteen monipuolisuudesta ja tarkkuudesta huolimatta sen käyttö on osoittautunut erityisen helpoksi.

– Käyttö on tosi helppoa. Mittaus kestää minuutin-kaksi ja sitten on lappu kourassa, Jaakkola kiteyttää.

InBody 770:n hankinta ei ole kaduttanut, vaan se on täydentänyt Optimal Performance Centerin palvelutarjontaa mainiosti.

– Kyllä hankinta oli hyvä päätös. Työskentelemme kuitenkin myös edistyneempien urheilijoiden kanssa, jolloin kaikki mahdollinen halutaan optimoida. Tämä on siinä kokonaisuudessa todella hyvä työkalu, Jaakkola päättää.

Tervetec Oy on kuopiolainen, terveysteknologian maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys toimii InBodyn valtuutettuna maahantuojana Suomessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.