Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

InBody-kehonkoostumusmittaus antaa kattavaa tietoa Työplussan ammattilaisille

Työplussalla työfysioterapeuttina työskentelevä Mervi Hietaniemi käyttää työssään paljon InBody-kehonkoostumusmittausta. InBodyn avulla saadaan kattava kokonaiskuva siitä, mitä asiakkaan keho pitää sisällään. Mittaus antaa paljon hyödyllistä tietoa, jota voidaan hyödyntää niin fysioterapeutin, työterveyshoitajan kuin lääkärinkin työssä.

Työplus on Keski-Pohjanmaan alueella työterveyshuollon palveluita tarjoava yritys. Toimipisteitä on eri paikkakunnilla yhteensä yhdeksän. Hietaniemi työskentelee Toholammin toimipisteellä.

– Olen toiminut fysioterapeuttina 15 vuotta. Siinä sivussa olen tehnyt personal trainerin, ravintovalmentajan ja liikunnanohjaajan töitä, Hietaniemi summaa.

Helppokäyttöinen laite sekä mittaajalle että asiakkaalle

Käytännössä Työplus käyttää InBody-mittausta kaikissa terveystarkastuksissa.

– Sitä käytetään toiminnassamme mielestäni todella laajasti. Alkuunsa en osannut edes ajatella, että sitä voitaisiin käyttää työterveyshuollossa näin laajasti kuin me sitä käytämme, Hietaniemi muistelee.

– Laitetta on todella helppo käyttää. Suomenkielinen selostus auttaa sekä minua mittaajana että asiakasta mittaustilanteessa, Hietaniemi kiittelee.

Kattava kuva asiakkaan terveyteen vaikuttaviin asioihin

“Se vain on sellainen vempain, millä olemme saaneet oikeasti todella paljon tietoa. Sitä voidaan hyödyntää monella alalla – ei pelkästään liikunta- tai ravitsemuspuolella, vaan myös täällä työterveyshuollon puolella.”

Mittaus antaa kattavan kuvauksen kehonkoostumuksesta – lihastasapainosta, rasvakudoksesta ja viskeraalisesta rasvasta. Tämän kuvauksen avulla saadaan tietoa siitä, millaisella tolalla asiakkaan terveys kokonaisuutena on.

– Omassa työssäni pääsen paremmin selville erityisesti lihastasapainosta. Pystyn näkemään, löytyykö esimerkiksi sellaista lihasepätasapainoa, jolla voisi olla vaikutusta terveyteen, Hietaniemi sanoo.

Hietaniemi on hyvin tyytyväinen siitä, että Työplus on päättänyt hankkia InBody-mittauslaitteen. Sen tuomat hyödyt ovat selkeät.

– Se vain on sellainen vempain, millä olemme saaneet oikeasti todella paljon tietoa. Sitä voidaan hyödyntää monella alalla – ei pelkästään liikunta- tai ravitsemuspuolella, vaan myös täällä työterveyshuollon puolella, Hietaniemi painottaa.

– InBody-mittaus auttaa minua todella paljon työssäni. Tiedän sen auttavan myös työterveyshoitajiamme ja olevan hyvä väline myös lääkäreille siihen, että asiakkaasta saadaan mahdollisimman hyvää ja kattavaa tietoa, Hietaniemi toteaa.

Tervetec Oy on kuopiolainen, terveysteknologian maahantuontiin erikoistunut yritys. Yritys toimii InBodyn valtuutettuna maahantuojana Suomessa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi