Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

TietoAkseli palvelee Terrawisea vaativissa taloushallinnan tehtävissä

Terrawise Oy on infra- ja maanrakennukseen erikoistunut yritys, jonka taloushallinnon palveluja tuottaa TietoAkseli Oy. Terrawise on ollut TietoAkselin tyytyväinen asiakas vuodesta 2016. Talousjohtaja Tero Tummavuori näkee TietoAkselin vahvuudet kokonaisvaltaisessa palveluntuottamisessa ja luotettavuudessa.

– TietoAkselista otettiin meihin yhteyttä ja aihe oli silloin ajankohtainen. Olimme etsimässä uutta ohjelmistoratkaisua ja tilitoimistopartneria, Tummavuori kertaa yhteistyön alkua edeltäneitä hetkiä.

Tummavuoren mukaan TietoAkselin tarjoama ohjelmistoratkaisu Lemonsoft ERP vastasi yritysostoilla voimakkaasti kasvavan Terrawisen tarpeeseen.

Kilpailutuksen voittoon palvelutasolla ja käytettävällä ohjelmistolla

Tummavuori kertoo, että tilitoimistopalveluiden tuottajaksi olisi ollut tarjolla muitakin vaihtoehtoja, mutta kilpailutuksen myötä TietoAkseli päätyi tuottamaan palvelun ennen kaikkea palvelualttiuden ja hyvän ohjelmiston vuoksi. Myös palveluiden hinnoittelu ja luotettavuus olivat Tummavuoren mukaan tärkeitä tekijöitä.

– On tärkeää, että saamme sovitut asiat ajallaan. Hyvän yhteistyön alku oli erittäin aktiivinen yhteydenpito molemmin puolin, Tummavuori linjaa.

Äärimmäistä asiantuntijuutta

“TietoAkseli on luotettava toimija ja voin suositella yhteistyötä lämpimästi.”

Käytännössä TietoAkseli tarjoaa vaativia asiantuntijapalveluita esimerkiksi pää- ja konsernikirjanpidossa, tukea ERP-
järjestelmässä, sekä palkanlaskennassa.

Yhteistyö TietoAkselin kanssa on Tummavuoren mukaan ollut erittäin hyvää ja suoraviivaista ja asiantuntijuus on ollut äärimmäisellä tasolla.

Erittäin suurta hyötyä Terrawise kokee Tummavuoren mukaan saaneen pankin kovenanttiraportoinnissa, konserniraportoinnissa ja taloushallinnon järjestelmien käyttöönotossa.

– TietoAkseli on luotettava toimija ja voin suositella yhteistyötä lämpimästi. Oman alansa ja taloushallinnon ammattilaisten kanssa on erittäin hyvä tehdä yhteistyötä, Tummavuori linjaa tyytyväisenä.

TietoAkseli on tulevaisuuden tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaat tilitoimistopalvelut digitaalista taloushallinnon teknologiaa hyödyntäen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi