Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”TietoAkselin osaamisen taso on 5/5”

Laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan tunnettu Finn-Savotta on ollut TietoAkselin asiakas vuodesta 2013 lähtien. TietoAkseli vastaa perheyrityksen kirjanpidosta, palkanlaskennasta sekä ostoreskontrasta. Samalla taloushallinto on muutettu sähköiseksi. Finn-Savotta arvostaa TietoAkselin asiantuntijuutta.

Finn-Savotta on vuonna 1955 Pylkönmäellä perustettu perheyritys. Pylkönmäeltä yritys on sittemmin siirtynyt Karstulaan. Finn-Savotta suunnittelee ja valmistaa erilaisia tuotteita – esimerkiksi rinkkoja, reppuja ja telttoja – luonnossa liikkuville ihmisille. Finn-Savotan asiakkaita ovat niin tavalliset kuluttajat kuin myös useat yritykset sekä Suomen puolustusvoimat. Tällä hetkellä yrityksen toiminnasta vastaa kolmas sukupolvi.

– Suomen puolustusvoimat on ollut asiakkaamme pitkään. Teemme siis varusteita suomalaisille sotilaille. Samaa ideologiaa käyttäen ja sotilaslähtökohdista kehittäen valmistamme varusteita ja kantolaitteita myös retkeilijöille. Tuotteemme on tehty kestämään, kertoo Finn-Savotan toimitusjohtaja Elmo Valkeinen.

”TietoAkseli on luotettava toimija”

TietoAkselin ja Finn-Savotan yhteistyö alkoi vuonna 2013, jolloin TietoAkseli otti vastuulleen Finn-Savotan kirjanpidon. Myöhemmin on mukaan tullut myös palkanlaskennan ja ostoreskontran hoitaminen. Vuoteen 2013 asti oli kirjanpidosta ja palkanlaskennasta vastannut toimitusjohtaja Valkeisen täti Riitta Halme, joka toimii tällä hetkellä Finn-Savotan talousjohtajana.

“He pitävät puoliamme ja hoitavat asiat todella asiantuntevasti. Toimintavarmuus ja luotettavuus ovat erittäin korkealla tasolla.”

– Olimme jo pidemmän aikaa miettineet, että pitäisikö kirjanpito ulkoistaa jollekin. Kun hoidin sitä itse, oli se aina sellainen viikonlopputyö. Eläkeikäni lähestyessä sitten päätimme, että jospa nyt ottaisimme jonkun ulkopuolisen. Kilpailutimme hieman eri toimijoita ja päädyimme TietoAkseliin, Halme muistelee.

– TietoAkseli on luotettava toimija ja meillä oli heistä aika hyvä ennakkokäsitys. Tämä voi kuulostaa vähän tyhmältä, mutta minulle tuli heistä toista, kilpailevaa toimijaa positiivisempi fiilis. Päätös oli tunnepohjainen, vähän niin kuin autonkin ostaminen on tunnepohjainen päätös, Valkeinen naurahtaa.

– Yhteisen synergian löytäminen oli todella helppoa, koska TietoAkseli on perheyritys ja me olemme perheyritys. Sen mukana tuli myös tietty henkilökohtaisuus, josta tuli niin hyvä fiilis, että toinen toimija sai jäädä ja TietoAkseli tulla, Valkeinen jatkaa.

Eroon papereiden pyörityksestä

Yhteisten vuosien myötä ovat Finn-Savotan ennakkokäsitykset TietoAkselista osoittautuneet paikkansapitäviksi. Halme ja Valkeinen ovat olleet tyytyväisiä TietoAkselin osaamisen tasoon sekä saamaansa asiantuntija-apuun, jota kaivattiin erityisesti vuonna 2016, kun Finn-Savotasta tuli konserni Viroon perustetun tytäryhtiön ja yrityksen jakautumisen myötä. Yksi suuri muutos on ollut myös sähköiseen taloushallintoon siirtyminen.

– Nyt meille tuli vihdoin mahdollisuus hankkiutua eroon turhista papereista. Sähköinen papereiden pyöritys on ihan eri tyyppistä kuin fyysisten papereiden, joita olisi kaapeissa mappikaupalla, Halme toteaa.

– TietoAkselin osaamisen taso on 5/5. Olen henkilökohtaisesti luottavaisin mielin ja uskallan antaa heidän hoitaa asioita. He pitävät puoliamme ja hoitavat asiat todella asiantuntevasti. Toimintavarmuus ja luotettavuus ovat erittäin korkealla tasolla, Valkeinen kuvailee.

– Kuvailisin TietoAkselia lämpöiseksi, pörröiseksi ja asiantuntevaksi, Valkeinen hymyilee.

TietoAkseli on tulevaisuuden tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaat tilitoimistopalvelut digitaalista taloushallinnon teknologiaa hyödyntäen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi