Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Betonirakentamisen erikoisosaaja tekee mitä sovitaan

SRV Oyj on Suomen johtava projektijohtourakoitsija, joka toteuttaa hankkeensa pääasiassa aliurakoiden kautta. Yrityksen työmaapäällikkö Jussi Lahden mukaan toimintamalli on ketterä. Ketteryyden ja toimivuuden edellytyksenä on kuitenkin luottamus aliurakoitsijoihin.

Kun SRV:n Lahti valitsee sopivaa aliurakoitsijaa, kilpailu ei ratkea pelkän hinnan perusteella. Hinnan lisäksi paljon merkitsee esimerkiksi se kokemus, mikä SRV:llä on edellisistä yhteistöistä kulloisenkin aliurakoitsijan kanssa. Lahti kehuu Torppari Yhtiöt Oy:tä luotettavaksi useamman tehdyn työmaan perusteella.

– Minulle on erityisen tärkeää se, että sovituista asioista pidetään kiinni. Torppari kyllä hoitaa kaikki urakkaan kuuluvat hommat ja tekee kaiken niin kuin on sovittu. Ei tarvitse katsoa perään tai toistaa koko ajan itseään, kun urakat sujuvat alusta loppuun, Lahti kertoo.

Työt tehdään sovitusti ja ammattitaidolla

Tällä hetkellä SRV:llä on meneillään suuri rakennushanke Otaniemessä. Betonirakentamisen erityisosaaja, Torppari, tekee Aalto-yliopiston työmaalla muun muassa haastavia porrasrakenteita. Lahti on ollut tyytyväinen työn jälkeen ja urakan etenemiseen.

“Työnjäljen lisäksi erityisen hyvää on se, että aikataulussa ja budjetissa pysytään.”

– Torppari on tehnyt meille monenlaista aina oviasennuksista ja paloeristyksistä lähtien. Heidän vahvuutensa on kuitenkin ehdottomasti paikallavalurakenteiden tekeminen. Näkeehän sen tälläkin työmaalla: kyseiset projektit vaativat jo kovaa ammattitaitoa, Lahti vakuuttaa.

– Työnjäljen lisäksi erityisen hyvää on se, että aikataulussa ja budjetissa pysytään. Yllättäviä laskuja ei tule, ja kaikki hommat sisältyvät sovittuun urakkaan. Työnjälki on sellaista, että sitä ei tarvitse jälkeenpäin korjailla, Lahti lisää.

Työturvallisuutta ei laiminlyödä

Työmaapäällikkö korostaa työturvallisuuden merkitystä. Se on lähtökohta, jonka ymmärtämistä Lahti aliurakoitsijoilta edellyttää. Torppari Yhtiöt Oy:n kanssa siihen liittyviä ongelmia ei ole ollut.

– Torppari hoitaa työturvallisuusasiat erittäin hyvin. Laitteet ja koneet ovat kunnossa, ja työntekijöillä on tarvittavat suojaimet. Kypärät pysyvät päässä, eikä niistä tarvitse olla huomauttelemassa, Lahti kiittelee.

– Työturvallisuus on aivan ykkösjuttu. On todella tärkeää, että työmaalla ei tapahdu mitään ja että jokainen lähtee ehjänä illalla kotiin, Lahti korostaa.

Torppari on vuonna 2011 perustettu Suomalainen rakennusliike. Runkorakentaminen kuten muotti- raudoitus- ja betonointityöt ovat Torpparin päätuotteita. Yritys tarjoaa lisäksi palveluita myös muille rakentamisen osa-alueille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi