Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Säännölliset kontrollikäynnit osana elinkaariajattelua

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. TPI Control toteuttaa Tamron toimistotaloon sekä logistiikkakeskuksiin säännöllisiä lämmitysverkoston tarkistuksia. Näiden kontrollikäyntien avulla varmistetaan, että verkostot ovat kunnossa. Samalla ne ovat myös osa Tamron kiinteistöjen elinkaariajattelua.

Tamron Vantaan toimistotalo on rakennettu vuonna 1990. Rakennus on iältään sellainen, että erilaiset ylläpidolliset ja elinkaariajattelun mukaiset toimenpiteet ovat tärkeässä roolissa. Sama pätee myös Tamron logistiikkakeskuksiin. Niin toimistotalossa kuin logistiikkakeskuksissa on tehty töitä esimerkiksi hyvien sisäilmaolosuhteiden eteen.

– Voidaksemme varmistaa tuotteiden turvallisen ja laadukkaan toimituksen käyttäjille, vaatii se myös logistiikkakeskuksilta erittäin hyvää järjestelmäkuntoa, painottaa Tamron kiinteistöpäällikkö Mika Marttinen.

– Hyvät sisäilmaolosuhteet ovat käyttäjiä varten. Kun käyttäjillä sellaiset on, niin myös työympäristö ja tuottavuus paranevat. Sitä kautta kaikilla on hyvä olla, Marttinen toteaa.

Lopputulos vastaa tarjottua

“TPI Controlin asiantuntevuus tällä sektorilla on omien huomioideni perusteella huippuluokkaa. Toiminnasta jää luottamus siihen, että he tietävät mistä puhuvat.”

Tamron tavoitteena on, että sisäilmaolosuhteet ovat käyttäjille hyvät. Osana toimenpiteitä ovat myös lämmitysverkon tarkistukset.

– Annoimme TPI Controlille mahdollisuuden auttaa lämmitysverkoston ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Tällä hetkellä he tekevät meille säännöllisiä tarkastuksia, joilla varmistetaan, että meidän verkostomme ovat kunnossa. Se on osa elinkaariajattelua, Marttinen kertoo.

– TPI Controlin asiantuntevuus tällä sektorilla on omien huomioideni perusteella huippuluokkaa. Toiminnasta jää luottamus siihen, että he tietävät mistä puhuvat. Lopputulos vastaa sitä, mitä he tarjoavat, Marttinen summaa.

TPI Control Oy on asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii ja analysoi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa, sekä suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja lämmönsiirtoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi