Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda omistaa kuusi eri kauppakeskusta eri puolilla Suomea. Toimiessaan sekä kiinteistönomistajana että yritysten vuokranantajana Sponda haluaa panostaa tilojensa viihtyvyyteen. Viihtyvyyden varmistamisessa miellyttävä lämpötila näyttelee suurta roolia. Kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen erikoistunut TPI Control on ollut isona apuna varmistamassa lämmitysjärjestelmien jatkuvan toiminnan.

– Tilojen jäähdytyksellä, ilmastoinnilla ja lämmityksellä on huomattava merkitys siinä, halutaanko kauppakeskuksissa viettää aikaa. Se vaikuttaa myös vuokralaistemme liiketoimintaan, eli on tärkeää pitää olosuhteet kunnossa, Spondan kiinteistöpäällikkö Lauri Maila taustoittaa.

ostoskeskus

Kiinteistönhallinta parantunut

“Olosuhdeselvitysten mukaisilla korjaustoimenpiteillä olemme saaneet kiinteistöt hallintaan ja säädöt kohdilleen.”

TPI Control on tehnyt Spondalle useita lämmitysverkostojen olosuhdeselvityksiä esimerkiksi Helsingin Forumissa ja Kempeleen Zeppelinissä. Töiden tuloksena he ovat saaneet selvän käsityksen lämmitysverkostojen tilasta ja niiden vaatimista korjaustöistä.

Haastavaksi lämmityksen ja viilennyksen ylläpidossa on osoittautunut se, että kohteiden ikä, käyttäjämäärät ja asiakasvirrat vaihtelevat hyvin paljon. Mikä toimii yhdessä kohteessa, ei välttämättä toimi toisessa.

– Tämä tekee kohteista yksilölliset ja haastavat hallinnoida. TPI Controlilta olemme saaneet ehdotuksia, jotka ovat olleet helposti vietävissä esimerkiksi kohteiden PTS:ään. Olosuhdeselvitysten mukaisilla korjaustoimenpiteillä olemme saaneet kiinteistöt hallintaan ja säädöt kohdilleen. Myös vikojen ja puutteiden korjauksiin on ollut helpompi reagoida selvitysten jälkeen, Maila kertoo.

Avointa ja vaivatonta yhteistyötä

TPI Controlin tarkastusten ja niiden perusteella tehtyjen korjaustöiden jälkeen ongelmat kauppakeskusten lämmityksessä ja viilennyksessä ovat selvästi vähentyneet. Spondan kokemukset kumppanistaan ovatkin olleet kaikin puolin positiivisia.

– TPI Controlin toiminta on ollut avointa ja vaivatonta sekä lopputulokset tilatun mukaisia, Maila toteaa lopuksi.

kauppakeskus

TPI Control Oy on asiantuntijapalveluyritys, joka tutkii ja analysoi kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoa, sekä suunnittelee ja toteuttaa ratkaisuja lämmönsiirtoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi