Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Juha Fomin: ”Saamamme palvelu on tärkein syy, miksi yhteistyömme on jatkunut pitkään”

SRV Rakennus Oy:n työmaapäällikkö Juha Fomin teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä Turun Sähkö- ja Rakennustukun kanssa viitisen vuotta sitten. Hienointa Fominin mielestä TSR-Tukussa on se, että heiltä saa hyvää palvelua, erikoisosaamista ja he ovat myös valmiita räätälöimään tuotteita SRV:n tarpeisiin.

Tällä hetkellä SRV Rakennus Oy rakentaa Suomen suurinta broilerijalostamoa Rauman Lakarin teollisuusalueelle. Pinta-alaa sillä on 25 000 m² ja rakentamiseen vierähtää yhteensä 1,5 vuotta. Kohteeseen on hankittu Turun Sähkö- ja Rakennustukulta toista sataa valaisinta ja niiden lisäksi TSR-Tukku on toimittanut sinne keskuksia.

– Pyysimme tarjouksia muualtakin, mutta heiltä saimme sopivaan hintaan hyvän tuotteen, ja he olivat myös valmiita muokkaamaan tuotetta tarpeisiimme sopivaksi. Saimme sieltä siis paremman tuotteen kuin muilta, SRV Rakennus Oy:n työmaapäällikkö Juha Fomin kertoo.

Valaisimiin muokattiin suoraan metallipintaan tarttuva magneettikiinnitys.

– Kohteessa oli paljon valmista metallipintaa, johon on vaikea kiinnittää mitään. Siksi halusimme valaisimiin magneettikiinnityksen ja Turun Turun Sähkö- ja Rakennustukku oli niitä valmis modifioimaan. Se meni todella hienosti, Fomin kiittelee.

”Turun Sähkö- ja Rakennustukku vastaa aina työmaan huutoon”

“Aina kun olemme jotain tarvinneet, se on saatu.”

Erikoisosaaminen ja palvelu ovatkin tärkeimpiä syitä, miksi Fomin on käyttänyt Turun Sähkö- ja Rakennustukun tuotteita jo useammassa kohteessa viimeisten viiden vuoden aikana.

– Sieltä on aina vastattu työmaan huutoon. Aina kun olemme jotain tarvinneet, se on saatu. Jos olemme vaikka tarvinneet keskuksiin aikakellokoneistoja, joilla sähköt menevät automaattisesti päälle ja pois, tarpeisiin on aina vastattu, Fomin selvittää.

– Hyvä palvelu on se tärkein syy, miksi vuodesta toiseen teemme yhteistyötä. Saamme sieltä aina hyvän palvelun ja hyvän tuotteen, hän jatkaa.

”Valaisimet ovat testattu kovissa olosuhteissa”

“On tärkeää, että valaisimet ovat hyvälaatuisia, jotta ne myös kestävät useamman työmaan”

Työmailla tärkeää on hyvälaatuiset valaisimet, jotka kestävät kovaa käyttöä.

– Nämä on testattu kovissa olosuhteissa, eikä tänne hankituista valaisimista ole yksikään mennyt rikki, vaikka niitä on toista sataa. On tärkeää, että valaisimet ovat hyvälaatuisia, jotta ne myös kestävät useamman työmaan, Fomin korostaa.

TSR-Tukku hoitaa tarvittaessa myös laitteiden huollot.

– Keskukset menevät joskus työmaaolosuhteissa rikki tai ne saavat kosteutta. Turun Sähkö- ja Rakennustukun kautta saa myös huollon niihin, Fomin huomauttaa.

Hyväksi koettu yhteistyö tulee jatkumaan

Fomin uskoo, että yhteistyö tulee varmasti jatkumaan.

– Olen myös mainostanut heidän palvelujaan kollegoille talon sisällä ja he ovatkin sieltä tavaroita hankkineet.

TSR-Tukku tarjoaa sähkö- ja valaistustarvikkeita sekä tikastuotteita työmaille ympäri Suomen. Tuotteita voidaan räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaan, ja myös erikoistuotteiden valmistus onnistuu. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus työmaasähköistyksestä ja -valaistuksesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi