Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Sakari Lehtinen, SN-Kiinnike: ”Tuotteiden laatu on todella korkea”

SN-Kiinnike Oy on Turussa toimiva kiinnitystarvikeliike, joka myy rakennustarvikkeita valtakunnallisesti niin pienille kuin suurille rakennusliikkeille. Yritys on keskittänyt kaikki sähkötarvikeostonsa Turun Sähkö- ja Rakennustukkuun tuotteiden laadun sekä paikallisuuden vuoksi.

“Parasta TSR-Tukussa on kotimaisuus, paikallisuus ja toimintavarmuus”

Yhteistyö SN-Kiinnikkeen ja TSR-tukun välillä alkoi jo useampi vuosi sitten. Viimeisten vuosien aikana yhteistyötä on syvennetty ja vuonna 2016 se lähti erityisen vahvaan kasvuun johtaen siihen, että SN-Kiinnike on nyt keskittänyt kaikki sähkötarvikeostonsa TSR-Tukkuun.

– Turun Sähkö- ja Rakennustukussa meidät vakuuttivat laadukkaat tuotteet, osaava henkilöstö ja hyvät myyjät, kertoo SN-Kiinnikkeen toimitusjohtaja Sakari Lehtinen.

– Me olemme panostaneet korkeaan laatuun ja siihen, että kaikki tuotteemme olisivat korkealaatuisia. Halvan myyjiä on paljon ja me haluamme erottautua korkealla laadulla. Sen takia olemme valinneet nämä TSR-Tukun tuotteet, Lehtinen sanoo.

Laadukkaita tuotteita paikallisesti tuotettuna

TSR-Tukku toimittaa SN-Kiinnikkeelle muun muassa valaisimia, sähköjohtoja sekä alakeskuksia SN-Kiinnikkeen omalla logolla varustettuna. TSR-Tukun myyjät myös esittelevät innostuneesti koko ajan uusia malleja myyntiin otettavaksi.

– Tuotteiden laatu on todella korkea. Lisäksi on mukavaa, että monet tuotteista on tuotettu paikallisesti. Kotimaisuus ja paikallisuus merkitsevät meille todella paljon, kun olemme itsekin paikallinen toimija ja käytämme sitä omassa toiminnassamme usein myyntivalttina, Lehtinen sanoo.

”Tilaamamme tuotteet ja valaisimet ovat toimineet aina moitteettomasti”

Tuotteiden toimivuus on SN-Kiinnikkeelle tärkeää. Reklamaatioiden vastaanottaminen on alalla kallista ja pahimmassa tapauksessa jonkin tuotteen toimimattomuus ja siitä seuranneen reklamaation huono käsittely voi johtaa siihen, ettei asiakas enää koskaan osta saman alan tuotteita SN-Kiinnikkeeltä.

– Tilaamamme tuotteet ja valaisimet ovat toimineet aina moitteettomasti. Jos on jotakin ollut, niin siihen on heti tartuttu ja kaikki on hoidettu asiaan kuuluvalla tavalla, Lehtinen kuvailee.

”Parasta TSR-Tukussa on kotimaisuus, paikallisuus ja toimintavarmuus”

TSR-Tukun valikoima on ollut SN-Kiinnikkeen tarpeisiin riittävä. Valikoimaa myös kehitetään TSR-Tukun toimesta koko ajan. Lehtinen uskoo, että yhteistyötä aiotaan jatkaa sekä parantaa tulevaisuudessa. Hän on valmis suosittelemaan TSR-Tukkua myös muille.

– Asiantuntevuus on ollut todella hyvää, he ovat osoittaneet tietävänsä sähkötarvikkeista paljon, Lehtinen sanoo.

– Parasta TSR-Tukussa on kotimaisuus, paikallisuus ja toimintavarmuus. Toivoisin, että muutkin kantaisivat oman kortensa kekoon ostamalla paikallista ja maksamalla tuotteet Suomeen, Lehtinen summaa.

TSR-Tukku tarjoaa sähkö- ja valaistustarvikkeita sekä tikastuotteita työmaille ympäri Suomen. Tuotteita voidaan räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaan, ja myös erikoistuotteiden valmistus onnistuu. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus työmaasähköistyksestä ja -valaistuksesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi