Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Uusi katto on kuin kruunu talon päällä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kari Suomi sekä hänen perheensä asuvat vuonna 1981 rakennetussa omakotitalossa Turussa. Pari vuotta sitten alkoi perhe suunnitella talon alkuperäisen mineriittikaton vaihtoa katolla valinneen pieneläinongelman sekä talvisin taloa vaivanneen kylmyyden tunteen perusteella. Työn toteuttajaksi valikoitui TT Rakennus. Perhe on ollut erittäin tyytyväinen TT-Rakennuksen työskentelyyn sekä remontin lopputulokseen.

Kari perheineen muutti kolmikerroksiseen omakotitaloonsa 19 vuotta sitten. Tällä hetkellä talossa asuvat Kari vaimonsa ja poikansa kanssa. Vuosien varrella on Kari vaimoineen remontoinut taloa laajasti. Pari vuotta sitten päättivät he remontoida myös talon alkuperäisen mineriittikaton.

– Katto ei vuotanut eikä siinä ollut halkeamia, mutta oravanpesiä oli molemmissa päissä. Ja kun tietää, että oravat voivat tehdä aika mittavia tuhoja, niin piti katto saada kuntoon. Tuntui myös, että talvinen kylmä viima pääsi katon läpi yläkertaan, Kari Suomi kuvailee.

Siisti työnjälki vakuutti

“Meille oli tärkeää, että pintapuolisesti hyvännäköinen katto olisi kunnossa myös pinnan alta.”

Kari etsi kattoremontteja tekeviä yrityksiä internetistä sekä jätti tarjouspyyntöjä työn toteuttamiseksi. TT Rakennukseen Kari ja hänen vaimonsa törmäsivät kuitenkin syksyn 2014 rakennusmessuilla. TT Rakennus erottui messuilla edukseen.

– Heillä oli messuilla myynti- ja mainosmiesten sijasta selkeästi sellaisia henkilöitä, jotka ovat itsekin tekijöitä ja tehneet katolla töitä. He osasivat kertoa mitä tekevät ja osaavat. TT-Rakennuksen kortin ja esitteen otin tarkasti talteen, Kari summaa.

Kaiken kaikkiaan kattoa kävivät katsomassa seitsemän eri yrityksen edustajat, joilta kaikilta Kari sai myös tarjouksen. Kari ja hänen vaimonsa kävivät katsomassa yhtä TT Rakennuksen remontoimaa kattoa ja työn jäljen siisteys sekä esteettisesti kaunis katto vakuuttivat. TT Rakennuksen tarjoama kokonaisuus osoittautui lopulta parhaimmaksi. Ratkaisevia tekijöitä olivat muun muassa hinta sekä työn toteutukseen liittyvät tekijät. Osa yrityksistä ehdotti, että vanhan katon päälle vain rakennettaisiin uusi katto. Sitä perhe ei halunnut.

– Me halusimme että vanha katto puretaan ja avataan, jotta nähtäisiin jos siellä olisi jotakin yllättävää. Katto oli kuitenkin 30 vuotta vanha ja ajattelimme, että oravatkin ovat varmaan tehneet tuhojaan. Meille oli tärkeää, että pintapuolisesti hyvännäköinen katto olisi kunnossa myös pinnan alta, Kari kertoo.

– Yksi ratkaiseva tekijä oli myös kattoikkuna. Meillä oli ikkunan kohdalla aiemmin sellainen lasikupu, jonka halusimme vaihtaa kattoikkunaan. Tämä onnistui vain kolmelta yritykseltä, Kari lisää.

“Näki että heillä oli päällä hyvä tekemisen meininki”

“Jos vaikka iltapäiväksi oli luvattu sadetta, tekivät miehet töitä aina siihen asti kun alkoi sataa, eivätkä ottaneet koko päivää vapaaksi pelkän ennusteen perusteella.”

Kattoremontti toteutettiin kesällä 2015 juhannuksen jälkeen. Työ sujui Karin mukaan rivakasti ja oli valmis sovitusti noin viikon kuluttua aloituksesta. Remontin myötä katon eristyksiä lisättiin ja materiaali vaihdettiin mineriitistä peltiin. Remontti ei vaikuttanut perheen tavalliseen arkeen millään tavalla ja heidän toiveensa otettiin remontin aikana huomioon muun muassa tontilla liikkumisen suhteen.

– Minut pidettiin hyvin ajan tasalla työn etenemisestä. Työnjohtaja myös kertoi minulle rehellisesti, että mikä on tilanne ja millaiset tuhot katolla oli oravien jäljiltä. Näki että heillä oli päällä hyvä tekemisen meininki ja että asialla olivat ammattimiehet, Kari kiteyttää.

– Jos vaikka iltapäiväksi oli luvattu sadetta, tekivät miehet töitä aina siihen asti kun alkoi sataa, eivätkä ottaneet koko päivää vapaaksi pelkän ennusteen perusteella. Auki oleva katto myös suojattiin asianmukaisesti sateen sattuessa. Hanskat eivät tippuneet tiskiin aina kun kello tuli neljä, vaan he tekivät töitä fiksusti välillä pidempäänkin tilanteesta riippuen. Homma eteni mukavasti koko ajan.

– Taneli Hauninen TT Rakennuksesta oli mies paikallaan. Hän osasi neuvoa ja neuvotella kanssamme. Taneli piti meihin myös työn jälkeen yhteyttä ja kyseli, olimmeko tyytyväisiä, Kari kertoo.

“Uutta kattoa on ilo katsella”

” Tähän lopputulokseen ei ole tarvinnut vain tyytyä, vaan on voinut olla aidosti tyytyväinen!”

Työn valmistumisen jälkeen ei perheelle jäänyt pihalle roskakasaa siivottavaksi, vaan työmiehet siivosivat jälkensä hyvin. Kari vaimoineen on ollut tyytyväinen remontin lopputulokseen. Talvisin vaivannut kylmyys ei enää pääse uudesta katosta ja eristeistä läpi eivätkä oravatkaan pääse pesiytymään katolle.

– Tähän lopputulokseen ei ole tarvinnut vain tyytyä, vaan on voinut olla aidosti tyytyväinen! Hyvillä mielin maksaa laskun, kun tietää että on saanut sen mitä on sovittukin. Ne ongelmat jotka remontilla halusimme poistaa niin myös poistuivat, Kari summaa.

– Uutta kattoa on ilo katsella, se on kuin kruunu talon päällä! Voimme olla varmoja että se on nyt täysin umpinainen eikä mitään pääse vuotamaan. Myös talon viilennys kesäisin on nyt helppoa, kun saimme kunnon ikkunan. Ja nostihan tämä talon arvoakin. Mielelläni olen TT Rakennusta suositellut ja suosittelen jatkossakin!

TT Rakennus toteuttaa erilaiset talojen ulkoverhoilu- sekä kattoremonttityöt. TT Rakennukselta tekee kattoremontteja niin omakotitaloihin kuin myös vapaa-ajan kohteisiin Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella sekä Turussa ja Varsinais-Suomessa. Palveluihin kuuluvat vanhan katon purkutyöt, mahdollisten kattorakennevaurioiden korjaus sekä uuden katon asennus aina rakennuspeltejä ja sadevesijärjestelmiä myöten.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi