Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Viitasaaret tyytyväisinä TT Rakennus Oy:n remonteista: ”Talostamme tuli kuin uusi!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Risto ja Eeva Viitasaari ovat asuneet Turun Kastussa sijaitsevassa, itserakennetussa omakotitalossaan jo 50 vuotta. Vuonna 2016 TT Rakennus Oy teki taloon uuden katon ja julkisivun alkuperäisten tilalle. Remonteista ei jäänyt tyytyväiselle pariskunnalle moitteen sanaa.

Turun Kastussa sijaitsee Risto ja Eeva Viitasaaren vuonna 1967 rakennettu omakotitalo. Peräti 62 vuotta naimisissa ollut eläkeläispariskunta tilasi kattoremontin TT Rakennus Oy:lta vuoden 2016 alkupuolella. Vanhan huopakaton tilalle haluttiin peltikatto.

” Emme joutuneet missään vaiheessa evakkoon eivätkä remontit häirinneet meitä mitenkään. Emme myöskään joutuneet siivoushommiin remonttien jälkeen, vaan miehet kävivät moneen kertaan tarkastamassa, ettei jätettä jäänyt minnekään.”

– Pelkäsimme, että alkuperäinen huopakatto alkaa jossain vaiheessa vuotaa. Tässä kävi
muutama urakoitsija katsomassa, mutta käännyimme kahdesta hyvästä vaihtoehdosta TT Rakennuksen puoleen. He olivat mukavia ihmisiä, hinta oli sama kuin toisella ja yksi heidän myyjänsä tunsi pojanpoikamme, pariskunta hymyilee.

– En pitänyt sellaisista urakoitsijoista, jotka moittivat muita firmoja ja kehuivat vain itseään. Lisäksi monien muiden firmojen hinnoissa tuntui olevan hirveästi ilmaa, Eeva lisää.

Katon jälkeen uusi julkisivu

Kun kattoremontti oli valmis, alkoivat Viitasaaret pohtia myös talon julkisivun uusimista. He olivat jo pitkään halunneet eroon talon alkuperäisistä mineriiteistä. Tilalle valittiin puupinta.

– Mineriitin vastaanottopaikat vähenevät koko ajan, joten halusimme niistä siksikin nopeasti eroon, Eeva huomauttaa.

Remontit sujuivat nopeasti ja huomaamattomasti.

– Urakat tehtiin avaimet käteen -tyylillä. Vaikka kattoremontissa piti tehdä myös räystäät, upotetut rännit ja kattoa piti vielä nostaakin, ei siihen mennyt edes kahta viikkoa. Siinä tuli koko paketti kuntoon, Viitasaaret kiittelevät.

”Remontit eivät häirinneet asumista”

Asumiseen remontit eivät vaikuttaneet mitenkään.

– Emme joutuneet missään vaiheessa evakkoon eivätkä remontit häirinneet meitä mitenkään. Emme myöskään joutuneet siivoushommiin remonttien jälkeen, vaan miehet kävivät moneen kertaan tarkastamassa, ettei jätettä jäänyt minnekään. He kävivät kauempaakin katsomassa, ettei edes yhtä naulaa jäänyt mihinkään. Ei moitteen sanaa siitä, pariskunta toteaa.

Lopputulokseen pariskunta on ollut tyytyväinen.

– Remonteista ei jäänyt mitään moitetta. Uudet laudat pitävät paremmin tuulta eikä sisälle kuulu mitään häiritseviä ääniä. Naapurin oven sulkeminen kuului ennen koko paikkakunnalle, mutta nyt sekään ääni ei kuulu meille niin hyvin. Lumetkin tulivat hyvin alas katolta.

– Talosta tuli ihan kuin uusi! Naapuritkin kävivät katsomassa ja totesivat, että tästä tuli ihan erilainen talo. Naapuritalot näyttävät nyt vanhemmilta, kaksikko virnistelee.

TT Rakennus toteuttaa erilaiset talojen ulkoverhoilu- sekä kattoremonttityöt. TT Rakennukselta tekee kattoremontteja niin omakotitaloihin kuin myös vapaa-ajan kohteisiin Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella sekä Turussa ja Varsinais-Suomessa. Palveluihin kuuluvat vanhan katon purkutyöt, mahdollisten kattorakennevaurioiden korjaus sekä uuden katon asennus aina rakennuspeltejä ja sadevesijärjestelmiä myöten.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi